Klar for vår på Storøynå

Et nytt år, en ny sesong. Velkommen til oss på Storøynå, sier familien Næss og inviterer inn i den flotte fritidsboligen. Her har de all den komfort de trenger, og ”hyttelivet” kan nytes fullt ut. De voksne trives. Det samme gjør barna. Dermed går turen hit så ofte som mulig for familien fra Jørpeland.

Vi møtte familien første gang i september i fjor, en tidlig høstdag hvor været viste seg fra sin beste side med en temperatur på over 20 varmegrader. På Storøynå kom kaffen raskt på bordet på terrassen. Med utsikt ut over fjorden nøt både små og store dagen.

Familien Næss foran hytta.

Nå er Mathilde, Kaisa, mor Merethe og far Bjørn klar for en ny sesong. Denne sommeren er det to år siden innflytting. Siden den gang har familien blitt godt kjent med den vakre naturen i området, og turen går hit så ofte de kan, året rundt. Ikke minst er nærheten til fjell og ski populær i vinterhalvåret.

Barna stortrives på Storøynå.

Familien Næss har lenge hatt hytte, men da sammen med øvrig familie. Å få sitt eget sted var etter hvert viktig. Det gir mulighet for å sette sitt eget preg på ting. Et sted kun for oss, forteller Merethe og Bjørn.

Kombinasjonen sjø og fjell var nettopp noe av det de så etter da de begynte å sysle med tankene om egen fritidsbolig. Storøynå kom de over via finn.no. Stedet og området var like idyllisk på bildene som i virkeligheten. Etter et besøk brukte ikke familien lang tid på å bestemme seg: Her ville de være!

Storøynå er kjent for sin fantastiske natur.

Det er mye som tiltaler dem akkurat ved Storøynå. Naturen, nærheten til fjorden, den vakre nåleskogen som gir en god og frisk luft. Det er enkelt å komme hit, og det er kort vei til butikk for de viktigste dagligvarene. Og så er det selve boligen, da. Å ha alt de kan tenke seg her, er selvsagt viktig.

For Næss-familien betød det fire soverom, to bad og to stuer, slik at voksne og barn har sitt eget når akkurat det er ønskelig. Boligen var i utgangspunktet ferdig tegnet, men konseptet tillater selvsagt tilpasninger og endringer i henhold til egne ønsker og behov. Slik sett ble det en standard løsning med skreddersøm. For familien har det også vært viktig med en så vedlikeholdsfri bolig som mulig.

I år som i fjor og året før – for Mathilde og Kaisa, mor og far er Storøynå blitt selve drømmestedet. Og nå er de klar for en ny sesong. Velkommen til oss, sier de!