Gunnar Andersen Solli – en knalltøff haugesundar på Vici Treningssenter

Den "knalltøffe" haugesundaren har flyttet til sentrum av Haugesund. Han benytter seg ofte av tilbudene som finnes her, og det er ikke sjeldent han observeres på kafeer, restauranter og i butikker.

FAKTA:
Navn: Gunnar Andersen Solli
Alder: 67
Yrke: Artist
Bosted: Haugesund
Trener på: www.vicitreningssenter.no

– Det at jeg kan spasere til tilbudene er nærmest blitt et krav. Det er en av grunnene til at jeg valgte å bli medlem hos Vici Treningssenter da jeg skulle begynne å trene, sier Andersen Solli.

Artistlivet byr ikke på en «9-16-jobb». Arbeidstiden foregår stort sett om ettermiddager og på kveldstid, så for Andersen Solli er det viktig å skape faste, daglige rutiner som er positive, gir energi og struktur. En kaffe med kamerater, litt papirarbeid og en treningsøkt hører med i hverdagen.

Gunnar på trening hos Vici Treningssenter.

Hverdagstrimmen
Han har ellers alltid vært flink til å gå på tur. Både når han har vært på ferier og når han er hjemme brukes tiden på å være ute i naturen. Kompisgjengen har en fast turgruppe som går i by-heiene hver mandag. Det er et kjærkomment treffsted hvor de stort sett snakker seg gjennom gåturen.

– I tillegg til å trene kondisen når vi går, fortelles det alltid gode historier, som gjør at vi får trent magemusklene våre godt i løpet av turen, sier han.

Når han ikke går på tur eller er ute på oppdrag må han trene styrke og kroppen generelt. Andersen Solli kaller det «hverdagstrimmen», og dette foregår på Vici Treningssenter.

– Jeg er storfornøyd med senteret. Det er fantastisk at det ligger midt i byen, at man møter mange kjente fjes og at det har en umiddelbar nærhet til behandlere og annet helsepersonell. Her trives jeg godt, sier han.

Gunnar er godt fornøyd med tilbudet hos Vici Treningssenter

Fornøyd med Vici Treningssenter
Selv om han ikke skal delta i mosjonsløp, eller jage etter noen spesifikke resultater, er det viktig for ham å holde seg i form og å være skadefri. Det skal være en frisone, ikke en press-arena

At Gunnar kan spasere til tilbudene er nærmest blitt et krav.
Det er en av grunnene som gjorde at Gunnar i dag er medlem hos Vici Treningssenter.

– Jeg er ikke noen bodybuilder, men den varierte, enkle treningen et par ganger i uken er blitt en viktig del av hverdagen min. På Vici Treningssenter passer de godt på deg og legger opp treningen til den enkeltes behov og ønsker, forteller han,

Han vil absolutt anbefale senteret til andre. Han er blitt godt mottatt, han har lært mange nye øvelser og fått flere bekjentskaper. At senteret har nytt, topp utstyr og flinke folk gjør at Vici Treningssenter er et kjekt og trygt sted å være.