Hnytt logo hvit
Deilige og myke horn, fylt med digg innhold.
Deilige og myke horn, fylt med digg innhold.

Fru Haalands myke og lubne horn

Horn til frokost, horn til kvelds. Disse må bare prøves!

DU TRENGER:
25g gjær
6dl lunken melk
100g smeltet smør
100g sukker
1ts salt
800-900g hvetemel

DETTE GJØR DU:
1. Løs opp gjæren i melken
2. Tilsett resten
3. Alt eltes godt i ca 10 minutter og settes til heving til dobbel størrelse
4. Del deigen i to og la den hvile på benken i 5 minutter
5. Kjevle ut til en runding og del den opp i 8 trekanter
6. Rull sammen til horn og legg disse over på en bakeplate
7. Etterhev i ca 1/2 time
8. Pensle med egg, melk eller vann
9. Stek på 240 grader i ca 10 minutter
10.Avkjøl på rist

Håper det smaker!

Med vennlig hilsen
Gunn Haaland

www.fruhaaland.no