FRA SENGA TIL STYRKEAPPARATET
Lillian Olsen tilbringer to til tre timer på Vici Treningssenter hver gang.
Lillian Olsen tilbringer to til tre timer på Vici Treningssenter hver gang.

FRA SENGA TIL STYRKEAPPARATET

Lillian Olsen (51) er nesten for fast inventar å regne på Vici Treningssenter. 51-åringen hadde i mange år slitt med ryggproblemer, og i 2015 gjennomførte hun en operasjon som gjorde at hun trengte opptrening. Valget av treningssenter falt naturlig på Vici ettersom hun lenge hadde vært pasient ved Haugesund Medisinske Senter – behandlingssenteret som også ligger i Helsehuset Haugesund.

OM OSS

Vici treningssenter er lokalisert i helt nye og moderne lokaler i Helsehuset, midt i Haugesund sentrum.

Hos oss kan du trene individuelt, i grupper eller sammen med noen av våre personlige trenere.

Som medlem får du tilgang til nyskapende og moderne løsninger som gjør treningen hos oss enda mer spennende og motiverende, helt gratis.

“Før operasjonen var jeg sengeliggende og kunne omtrent ikke gå”, sier Lillian. Det er en solskinnshistorie. Lillian bestemte seg for at hun skulle gjøre det hun kunne for å komme seg på beina etter operasjonen. Hun ville sitte på gulvet, leke med barnebarna og være i stand til å løfte dem. ”Folk blir overrasket når jeg nå sier at jeg kan gå på Vici Treningssenter tre ganger i uken, to til tre timer hver gang”. Dette kan man godt forstå folk stiller seg undrende til når man har vært igjennom en stor ryggoperasjon.

Kan anbefale Vici Treningssenter til andre
Lillian trives godt med konseptet til senteret og trekker frem de ansatte og følelsen av å bli sett. Nye bekjentskaper har hun også fått. “Ei dame som begynte å trene samme dag som meg er blitt en veldig god treningsvenninne av meg!”. At senteret ligger midt i byen, at Helsehuset inneholder alt og at Avaldsnes´ damelag trener fast på senteret, er også noe Olsen fremhever ved senteret. “Når damelaget til Avaldsnes kommer, ja, da får jeg en ekstra piff”, sier hun.

Lillian Olsen tilbringer to til tre timer på Vici Treningssenter hver gang.

Les resten av Lillians historie på Vici-bloggen.