Randi Kvaløy fra Karmøy ble årets regionssjef

5171
Annonse

OSLO 9. februar 2024: St1, som eier og driver landets Shellstasjoner, kårer hvert år den beste regionssjefen i kjeden. I år var det Randi Kvaløy som stakk av med den prestigetunge prisen.

Leder for drift av bemannede stasjoner i St1, Øyvind Andreassen fortalte under den høytidelige prisutdelingen torsdag kveld at han hadde gledet seg spesielt til å dele ut nettopp denne prisen.

«Årets regionssjef er en pris som henger svært høyt, og man skal levere på mange kriterier for å vinne prisen. Regionssjef-teamet er et team som preges av svært kompetente folk og mye erfaring. Listen ligger høyt for å utmerke seg i et slikt team. For å vinne må man prestere på en rekke områder gjennom hele året, og hun har levert svært gode resultater i sin region», kommenterte Andreassen.

Han understreket også Kvaløys egenskaper som å være tydelig på hva som forventes, og å stille opp for å bidra.

«Hun har en enorm arbeidskapasitet, og gir seg ikke får målet er nådd. Hun klarer også å skape en arena som er inkluderende for alle og er et forbilde i så måte. Personlig opplever jeg årets regionssjef som en varm og inkluderende leder og en dyktig person som jeg fremdeles lærer mye av», avsluttet han i sin tale.

Kilde: Pressemelding fra ST1 Norge

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse