Ny singel fra Bjørn Berge!

3418
Annonse

Andre singel fra Bjørn Berges kommende album er ute nå. 

Hør låten «Alone Again» her! 

– «Alone Again» er en låt som rett og slett handler om å resie seg igjen, for eksempel etter et kjærlighetsbrudd eller lignende. Uansett hvordan det går, så har du kun deg selv å stole på, forteller Bjørn.

Etter 12 studioalbum, to av dem Spellemannsvinnere, slipper Bjørn Berge sitt 13. studio album, «Heavy Gauge», 12.februar februar.

Albumet består av ni originale låter, seks av de med Bjørn alene med akustisk gitar og tre låter med band. Tekstene er denne gang skrevet av amerikanske Ellis Del Sol. Bjørn har aldri vært redd for å blande forskjellige sjangere på plate, heller ikke denne gangen. Her får vi servert heftig gitarspill, ballader, blues og ‘good time music’! Bjørn har i løpet av karrieren opparbeidet seg et solid live-rykte som en gitarist i verdenstoppen, noe som innebærer at han jevnlig besøker store jazz, blues og rock festivaler rundt i Europa og Nord Amerika.

Konsertene hans er ikke alltid lett å sette i bås da han kombinerer flere musikalske sjangere som blant annet folk, jazz, blues, og rock. Bjørn framfører stort sett eget materiale, men han gjør også sine egne heftige tolkninger og versjoner av artister som; Motorhead, Red Hot Chili Peppers, Morphine og Joni Mitchell for å nevne noen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Pressemelding fra Grappa

Annonse