Verisure har kjøpt Arlos kommersielle virksomhet i Europa

1450
Annonse

Gjennom et strategisk samarbeid med Arlo kan Verisure nå tilby profesjonelle, trådløse og batteridrevne overvåkningskameraer, som også er integrert i alarmsystemet og overvåket av alarmstasjonen.

Verisure har inngått et strategisk samarbeid med Arlo Technologies, Inc., som inkluderer oppkjøp av Arlos kommersielle virksomhet i Europa. Begge selskapene er markedsledende og tilbyr sikkerhet og trygghet til millioner av mennesker i hele Europa. Avtalen innebærer at Arlo nå er hovedleverandør av profesjonelle og trådløse overvåkningskameraer som er integrert i Verisures alarmsystemer.

I Norge vil denne avtalen i første omgang bli synlig gjennom at overvåkningskameraet Arlo Pro 3 blir integrert i Verisures boligalarmer. Kameraet, som er trådløst og batteridrevet, kan monteres innendørs eller utendørs, og det blir tilgjengelig for både selskapets eksisterende kunder og nye kunder. 

Nye kunder vil ha mulighet til å kjøpe dette som en del av alarmsystemet.

– Det innebærer at både nye og eksisterende Verisure-kunder nå kan sikre boligen sin med Arlo Pro 3. Dessuten får de som allerede har installert Arlo Pro 3, men også Arlo Pro 2 og Arlo Ultra, muligheten til å knytte disse kameraene til Verisures alarmsystem for fullt utbytte, sier Anders Nyhus, produkt- og porteføljeansvarlig i Verisure.

Krystallklar video både natt og dag

Artikkelen fortsetter under annonsen

Arlo Pro 3 har integrert lyskilde, vidvinkellinse og sensorer som filmer ved bevegelse, og kameraet kan ta både videoopptak og stillbilder. Kunden mottar varsel via en app på mobiltelefonen når det er bevegelse foran kameraet, og ved hjelp av smart gjenkjenning registrerer den om det er et menneske, en bil, et dyr eller en pakke på eiendommen.

Arlo Pro 3 tar krystallklare videoer i dobbel HD både natt og dag. Ved utløst alarm i en bolig mottar Verisures døgnåpne alarmstasjon videoklipp fra stedet. Det kan være et viktig hjelpemiddel for å verifisere alarmårsak og aksjonere enda raskere og mer presist.

– Ved en reell alarmhendelse som brann eller innbrudd, har også alarmoperatøren muligheten til å koble seg til Arlo Pro 3 på stedet for å se direktevideo. Når sekundene teller kan dette være veldig verdifull informasjon som også kan videreformidles til nødetatene, sier Nyhus i Verisure.

FAKTA OM ARLO PRO 3:

– Trådløst med oppladbart batteri.

– Krystallklar video med dobbel HD (opptil 2K HDR).

– 160 grader vidvinkellinse.

– Integrert lyskilde (IR-LED med rekkevidde opptil 7,5 meter).

– Fargenattsyn.

– Innebygget sirene (80dB).

– Tilpasset nordisk klima.

– Elegant design.

– Integrering med Alexa og Google Assistant.

Som tilleggsutstyr tilbys også solcellepanel og strømkabel til utendørs bruk.

For sikker og profesjonell integrering med Verisures alarmsystem, vil Arlo-kameraene bli installert av en sertifisert Verisure-montør.

Kilde: Pressemelding fra Verisure

Annonse