Disse telefonene er vi mest fornøyd med

2727
Annonse

EPSI Rating Norge har i løpet av høsten sjekket nordmenns tilfredshet med deres mobiltelefoner. Samlet sett viser undersøkelsen at iPhone-kundene fortsatt er de mest fornøyde, men det er en Samsung modell som går helt til topps når det gjelder brukertilfredshet.

Denne studien, som har blitt gjennomført årlig helt siden 2008, baserer seg på nesten 2400 intervjuer. Målingen viser tydelig at det er mobiltelefonene til iPhone som er mest brukt i Norge, med Samsung som en god nummer 2.

– Analysen viser at vi er litt mindre fornøyde med våre mobiltelefoner sammenlignet med i fjor, sier Fredrik Høst i EPSI Rating Norge. Tilfredsheten er allikevel høy, og det er nok en gang iPhone brukerne som i sum er mest fornøyde med sine telefoner.

For markedslederne iPhone, Samsung og Huawei går tilfredsheten noe tilbake, men tilbakemeldingene er fortsatt gode. Samlegruppen med øvrige produsenter gjør totalt sett et lite hopp frem når det gjelder brukertilfredshet. I denne gruppen ligger svarene til de som har mobiltelefoner fra bl.a. HTC, LG, Xiaomi og OnePlus.

Samsung Galaxy S20 på topp

I målingen er det også spurt hvilken modell brukerne har. Oversikten viser ganske tydelig at jo nyere telefonen er jo høyere er tilfredsheten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Om vi sammenligner de mest brukte telefonene i markedet så er det Samsung Galaxy S20 som får den aller beste tilbakemeldingen, tett fulgt av iPhone 11. Det er tydelig at brukerne av disse modellene er svært godt fornøyde med sine mobiltelefoner, avslutter Høst.

Kilde: Pressemelding fra EPSI Rating

Annonse