Sendeskjema i håndball-EM: – Veien mot semifinale ser lys ut

2413
Annonse

Med full pott så langt er Norge klare for hovedrunden i håndball-EM for kvinner. Nå venter spennende kamper mot Nederland, Kroatia og Ungarn. Kampene ser du på Viaplay og TV3.

Håndballjentene har levert håndball fra øverste hylle så langt, og etter tre kamper og avsluttet innledende runde er fasit tre seiere og 27 plussmål. Nå er Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og de andre jentene klare for hovedrunden. Der venter tre nye motstandere på veien til det som forhåpentligvis blir et sluttspill.

Torsdag 10. desember klokken 20.30 står Nederland for tur. Deretter venter Kroatia lørdag klokken 18.15, før siste kamp i hovedrunden mot Ungarn går av stabelen tirsdag klokken 20.30.

Håndballekspert i NENT Group, Karoline Dyhre Breivang, har stor tro på at det vil gå veien også i hovedrunden.

– Norge kan slå alle lagene i hovedrunden og veien frem mot semifinale ser lys ut. De norske jentene har spilt bedre og bedre i forsvar, og med en Katrine Lunde tilbake i mål i storslag ligger det til rette for kontringer og fart – en håndball Norge ønsker å spille og som sliter ut motstanderne. Selv om det til tider var hektisk og vanvittig med skuddbom mot Romania, viser de norske jentene at de tåler at det butter litt imot. Når man likevel vinner med åtte mål på en litt ruskete dag, viser dette hva som bor i de norske jentene, sier Dyhre Breivang.

Samtlige kamper fra mesterskapet sendes på Viaplay. Norges kamper, samt utvalgte andre kamper sendes også på TV3. Fullstendig sendeskjema finner du her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik spilles Norges kamper:

Torsdag 10/12 kl 20.30: Norge-Nederland
Lørdag 12/12 kl 18.15: Norge-Kroatia
Tirsdag 15/12 kl 20.30: Norge-Ungarn

Annonse