Bloggerne er tilbake

4249
Annonse

I «Bloggerne» får vi et spennende gjensyn med to av seriens mest omtale profiler, Sophie Elise Isachsen og Linnéa Myhre. Sammen med Emma Ellingsen, Iselin Guttormsen, Monica Nyhus, Joakim Kleven og nykommer Eveline Karlsen, utgjør disse gjengen vi får følge i den fjortende sesongen av den populære serien som får premiere i begynnelsen av 2021.

Sophie Elise Isachsen og Linnéa Myhre er tilbake i Bloggerne 14

Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne».
– Jeg var med fra starten i «Bloggerne» og hadde en veldig god opplevelse. Jeg har fortsatt mye jeg ønsker å dele og er derfor glad for å være tilbake i «Bloggerne» der det hele startet, forteller Sophie Elise.
-Det er en superbra cast i «Bloggerne» denne sesongen, og jeg gleder meg til å se hva alle de andre har filmet, fortsetter hun.
Vi følger Sophie Elise på boklansering, reklameoppdrag og fotoshoots, og får også se en mer personlig side hvor hun åpner opp om forholdet til kjæresten Kasper.

Linnéa Myhre er også tilbake i «Bloggerne», og mye har forandret seg i hennes liv siden sist.
-Jeg vet ikke om noen la merke til at jeg var borte engang, men jeg tillot meg i alle fall å ta en liten kunstpause. Men nå er jeg tilbake, og tror det blir skikkelig hyggelig, sier Linnéa Myhre.
Denne sesongen får vi følge Linnéa når hun er på leilighetsjakt, planlegger feiring av sin 30 års dag og lansering av sin egne satiriske podcast. Samtidig gjør hun alt som må til for å stille best mulig forberedt til «Kompani Lauritzen».
-Jeg er litt usikker på om jeg har steppet opp eller ned på sutringen, men jeg gleder meg i alle fall til å være tilbake og vise hva som har skjedd, avslutter Linnéa.

Eveline Karlsen (28) er nykommer i «Bloggerne», men er en kjent og etablert profil i sosiale medier. Eveline har en av landets største instagramkontoer innen sminke. Hun ble kåret til «Årets Influencer Beauty» på Vixen Awards og har gitt ut boken «Makeupbibelen».
I «Bloggerne» får vi følge Evelines hektiske hverdag og det store spørsmålet om hun skal bli boende i Skien eller flytte til Oslo.
-Det blir selvfølgelig litt skummelt å skulle dele alle sidene ved seg selv og sitt liv, men jeg gleder meg veldig. Jeg tror dette blir en helt sinnssyk bra sesong og jeg er veldig glad og stolt av at jeg er en del av den, sier Eveline Karlsen.

I den fjortende sesongen av «Bloggerne» får vi også følge Emma Ellingsen som fortsatt står på venteliste for å få gjennomført sin kjønnskorrigerende operasjon, men grunnet pandemien er det fortsatt uvisst akkurat når den vil skje og hun har noen nervepirrende måneder foran seg.
Iselin Guttormsen har markert seg som en av landets mest frittalende influenser og karrieren har virkelig skutt fart. Men alt har sin pris og på hjemmebane er det ikke like enkelt å sjonglere stadig flere jobboppdrag med mamma- og kjærestelivet.
Vi blir med inn på fødestua når Monica og Chris Nyhus får sitt fjerde barn. Seerne får ta del i en emosjonell fødsel da deres første datter Emily kommer til verden. Monica og Chris vurderer å flytte til Oslo, men er det i det hele tatt mulig med fire barn?
Joakim Kleven flytter endelig ut fra kjellerleiligheten hjemme hos mamma og pappa. Kjærlighetslivet er fortsatt like komplisert, men han får oppfylt en drøm om å kle seg i drag på årets Pride-feiring.

«Bloggerne» – sesong 14 får premiere på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil i begynnelsen av 2021

Annonse