Posten flytter til ny butikk i Haugesund

3184
Annonse

To Post i Butikk i Rogaland bytter driver i 2021. Det skjer etter ordinær konkurranse blant butikker som er interessert i å ha tjenesten.

De to butikkene er:

  • Gausel Post i Butikk i Stavanger. Den skifter fra Mix Gausel til Coop Mega Gausel.
  • Sørhaug Post i Butikk i Haugesund. Den skifter fra Spar Sørhaug til Bunnpris Karmsundgata.

I tillegg oppretter Posten ett pakkeutleveringspunkt i Rogaland. Det er Bogafjell pakkeutlevering på Helgø Meny Bogafjell i Sandnes (som tidligere var Post i Butikk).

Tidspunkt for endringene bestemmes senere. Kundene blir informert i god tid før byttene skjer.

Posten har 1303 Post i Butikk 1. desember 2020. Alle disse må ifølge regelverket ut på konkurranse senest hver sjuende år. I 2020 var 284 Post i Butikk over hele landet med i konkurransen. 36 av disse skiftet drivere.

– Når vi velger Post i Butikk, legger vi vekt på blant annet nærhet til kundene, parkeringsmuligheter, økonomi og hvor egnet lokalet er. At noen butikker mister Post i Butikk, betyr ikke at Posten er misfornøyd med disse driverne, sier Frode Fyllingen, som er direktør for Postens salgsnett.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Post i Butikk har veldig høy kundetilfredshet, mye takket være lokale drivere som håndterer pakker og posttjenester på en god måte. Lang åpningstid og god tilgjengelighet der folk ferdes gjør også at Post i Butikk har blitt stadig mer populært siden innføringen for om lag 20 år siden.

-Vi er opptatt av å sikre god tilgjengelighet til Postens tjenester over hele landet. Selv om noen kunder mister en Post i Butikk som de er vant til å bruke I 2021, er vår erfaring at nye drivere blir tatt godt imot av kundene, påpeker Frode Fyllingen.

Kilde: Pressemelding fra Posten Norge

Annonse