Tilbakekaller et lite parti av sjokoladeplaten Nidar Favoritter blå

2206
Annonse

Orkla Confectionery & Snacks kaller tilbake et begrenset parti med produktet «Nidar Favoritter blå» merket «best før 28.10.2021» fra markedet.

Årsaken er risiko for at det kan være små biter av hard plast i enkelte sjokoladeplater. Det gjelder kun et lite parti med produkter merket «best før 28.10.2021». Nidar Favoritter blå-sjokoladeplate med alle andre «best før»-datoer kan spises som vanlig. 

– Her har det dessverre skjedd en feil i produksjonen, og det dreier seg heldigvis bare om et fåtall produkter. Vi anser helserisikoen som lav, men plast skal selvsagt ikke forekomme i produktene våre. Derfor velger vi å trekke hele partiet som er produsert den aktuelle dagen, sier Elisabeth Aandstad Ekheim, kommunikasjonsdirektør Orkla Norge. 

Feilen i produksjonen ble oppdaget tidlig, og det er derfor kun et lite parti som har funnet veien til butikk. Sjokoladene er solgt i Coop og NorgesGruppens butikker. 

Forbrukere som har kjøpt Nidar Favoritter blå sjokoladeplate merket «best før 28.10.2021», bes om å kaste det. Tar de vare på emballasjen og kontakter Orklas Forbrukerservice, kan de få nytt produkt.

Kilde: Pressemelding fra Orkla

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse