Ny rute fra Haugesund med Wizz Air

2748
Annonse

Wizz Air åpner tre nye innenlandsruter mellom Oslo – Haugesund, Oslo – Alta og Oslo – Kirkenes.

 I tillegg til de nye rutene, fremskyndes oppstarten av de tidligere annonserte rutene mellom Oslo – Stavanger, Oslo – Narvik / Harstad, Trondheim – Stavanger, Trondheim – Bodø, Trondheim – Tromsø, Tromsø – Bodø, Tromsø – Stavanger, Oslo – Ålesund og Oslo – Bodø. Billetter til disse flyvningene kan allerede bestilles på wizzair.com eller i mobilappen, til en pris fra 99 kroner**.

Rutenettet til Wizz Air i Norge

Dagens kunngjøring understreker selskapets ønske om å fortsette satsingen på det norske innenriksnettet. Ved å åpne de allerede annonserte rutene på et tidligere tidspunkt, ønsker Wizz Air å bidra til at venner og familier kan feire julehøytiden med venner og kjære, i en vanskelig tid.

De nye rutene er nok et eksempel på at Wizz Air fortsetter å tilby norske flypassasjerer enda flere reisemuligheter. Totalt knytter selskapet Norge med resten av Europa på 61 ruter. I tillegg er Wizz Air det grønneste alternativet for flyreiser på de 15 innenlandsrutene.

I kjølvannet av koronautbruddet har Wizz Air lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helse og sikkerhet for passasjerer og mannskap. Under hele flyvningen er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind, mens kabinpersonalet også bruker hansker. Wizz Airs fly gjennomgår jevnlig en bransjeledende, antiviral desinfiseringsprosess, og i henhold til WIZZ’ rengjøringsplan, blir alle selskapets fly desinfisert daglig. Her kan du se Wizz Airs nye helse- og sikkerhetsvideo.

Wizz Air anbefaler at passasjerer legger til WIZZ Flex i reservasjonen. Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å reise på en annen dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskaps kreditt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, sier: “Vi er glade for å åpne ytterligere tre ruter i vår stadig voksende satsing på det norske innenriksmarkedet. Samtidig åpner vi en del ruter tidligere enn planlagt for å sikre at det er tilstrekkelig tilbud av innenlandske flyruter for våre norske passasjerer. Med dette sørger vi for at alle de som ønsker å reise hjem til jul kan få det til. Vi gleder oss til å se gamle og nye passasjerer ombord på våre fly veldig snart.”

WIZZ AIRS NYE NORSKE INNENLANDSRUTER

DestinasjonAvgangerStartBilletter fra**
Oslo – Haugesund5 ganger i uken4. desember 2020NOK 99
Oslo – Kirkenes3 ganger i uken15. desember 2020NOK 99
Oslo – Alta4 ganger i uken18. desember 2020NOK 99

WIZZ AIRS TIDLIGERE ANNONSERTE RUTER

DestinasjonAvgangerStartBilletter fra**
Oslo – BergenFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Oslo – TrondheimFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Oslo – TromsøDaglig5. november 2020NOK 99
Oslo – StavangerTo ganger daglig27. november 2020NOK 99
Oslo – Ålesund4 ganger i uken27. november 2020NOK 99
Oslo – BodøDaglig27. november 2020NOK 99
Trondheim – StavangerDaglig4. desember 2020NOK 99
Trondheim – BodøDaglig4. desember 2020NOK 99
Trondheim – TromsøDaglig4. desember 2020NOK 99
Tromsø – BodøDaglig4. desember 2020NOK 99
Tromsø – Stavanger3 ganger i uken4. desember 2020NOK 99
Oslo – Narvik/HarstadDaglig10. desember 2020NOK 99

 * Wizz Airs karbondioksidutslipp var de laveste blant europeiske flyselskaper i FY2019 (57,2 gr / km / passasjer)

** Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

Kilde: Pressemelding fra Wizz Air

Annonse