Wizz Air lanserer ytterligere to norske innenlandsruter før jul

3127
Annonse

Wizz Air lanserer to nye innenlandsruter i det norske markedet. Fra 15. desember vil selskapet tilby flyvninger på rutene Oslo-Stavanger og Oslo-Narvik/Harstad. Allerede nå kan billetter bestilles på wizzair.com eller i mobilappen, til en pris fra 99 kroner.

Det er under en måned siden Wizz Air annonserte åpningen av syv nye ruter og base i Trondheim. Etableringen av de nye rutene til Stavanger og Narvik/Harstad betyr at Wizz Air nå kan tilby totalt 12 norske innenlandsruter.  

”Det er en glede å kunngjøre ytterligere to norske innenlandsruter. Vi vet hvor viktig det er for nordmenn å se familien sin i julen, og at fly er den tryggeste og mest bærekraftige transportmåten for nettopp dette”, sier József Váradi, konsernsjef i Wizz Air og fortsetter.

“Wizz Air var blant de første til å innføre strenge smittevernstiltak i våres, og jobber kontinuerlig med å tilby en trygg reise om bord på våre fly. Jeg håper at våre lave priser og praktiske rutetider vil bidra til mange fine julefeiringer rundt om i Norge. Introduksjonen av to nye ruter betyr at flere passasjerer kan dra nytte av våre lavprisforbindelser. Vårt WIZZ-team ser frem til å møte reisende ombord på flyene våre, selv i disse vanskelige tider”.

I kjølvannet av koronautbruddet har Wizz Air lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helsen og sikkerheten til passasjerer og mannskap. Under hele flyvningen er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind, mens kabinpersonalet også bruker hansker. Wizz Airs fly gjennomgår jevnlig en bransjeledende, antiviral desinfiseringsprosess, og i henhold til WIZZ’ rengjøringsplan, blir alle selskapets fly desinfisert daglig. Her kan du se Wizz Airs nye helse- og sikkerhetsvideo.

Wizz Air anbefaler at passasjerer legger til WIZZ Flex i reservasjonen. Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å reise på en annen dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskaps kreditt.  

Artikkelen fortsetter under annonsen

WIZZ AIRS NYE INNENLANDSRUTER

DestinasjonAvgangerStartBilletter fra**
Oslo – Narvik/HarstadDaglig15. desember 2020NOK 99
Oslo – Stavanger2 ganger daglig17. desember 2020NOK 99


WIZZ AIRS TIDLIGERE ANNONSERTE INNENLANDSRUTER

DestinasjonAvgangerStartBilletter fra**
Oslo – BergenFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Oslo – TrondheimFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Oslo – TromsøFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Trondheim – StavangerDaglig17-Des-20NOK 99
Trondheim – BodøDaglig17-Des-20NOK 99
Trondheim – TromsøDaglig17-Des-20NOK 99
Tromso – BodøDaglig17-Des-20NOK 99
Tromso – StavangerTirsdag, torsdag, lørdag17-Des-20NOK 99
Oslo – ÅlesundDaglig17-Des-20NOK 99
Oslo – BodøDaglig17-Des-20NOK 99

Kilde: Pressemelding fra Wizz Air

Annonse