Innfører påbud om munnbind ved oppmøte hos Skatteetaten

1595
Annonse

Alle som har bestilt time fra og med mandag vil bli varslet om å ta med munnbind. Det vil også være informasjon om dette på Skatteetatens nettsider.

– Vi setter helse i første rekke og innfører påbud om munnbind på skattekontoret. Det er basert på en helhetlig vurdering av dagens smittesituasjon, med hensyn til både besøkende og ansatte i Skatteetatens lokaler, sier divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal.

– Vi setter helse i første rekke og innfører påbud om munnbind på skattekontoret, sier divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal.

Tjenester som krever fysisk oppmøte er ID-kontroll, bekreftelse av farskap, gjennomføring av DNA-test, melding om flytting til Norge og førstegangssøknad om skattekort for utenlandske statsborgere.

I dag kan det aller meste ordnes på skatteetaten.no, og du får svar på dine spørsmål enten på nettsiden, på chat eller på telefon. Informasjon om hvordan du kontakter Skatteetaten og om hvilke tjenester som krever oppmøte står på skatteetaten.no/kontakt. Husk at du må bestille time i forkant hvis du trenger å møte opp på skattekontoret.

Du må ta eget munnbind med deg når du besøker skattekontoret, men Skatteetaten vil de første dagene ha noen munnbind liggende til de som eventuelt møter uten eller ikke rekker å kjøpe dette før timen. 

Påbudet gjelder ikke barn under 12 år, eller de som av medisinske årsaker ikke kan bruke munnbind.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Pressemelding fra Skatteetaten

Annonse