Rogalendingene satser på at Trump vinner valget

1267
Annonse

Det amerikanske presidentvalget skal snart avgjøres, og tirsdag 3. november er datoen når amerikanerne skal gå til urnene for å stemme på hvem som skal styre landet de neste fire årene.

Også her i landet engasjeres mange av om det blir Donald Trump eller Joe Biden som får bostedsadresse i Det hvite hus i tiden som kommer. De siste meningsmålingene forteller at det er utfordreren Biden som er i føringen, men likevel er det Trump det satses på i Rogaland. Det forteller tippeselskapet Betsson i en pressemelding. 

– Det amerikanske valget er engasjerer voldsomt og interessen er fenomenal blant norske oddsspillere fra hele landet. Her til lands er det Trump oddsspillerne satser på, og det samme gjelder i Rogaland, som faktisk er godt over landssnittet, sier Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef i Betsson.

Tippeselskapet forteller at 84,9% av all innsatsen Betsson har fått på det amerikanske valget fra spillere i Rogaland er satt på Donald Trump. Snittet for landet totalt er 80,3%. Tuwezen forteller at det er oddsspillere fra Møre og Romsdal som har mest tro på Trump. Der har 88,3% av innsatsen kommet på den sittende presidenten. I skrivende stund er oddsen på at Trump vinner satt til 2,65, mens Biden har 1,50 i odds.

– Jeg tror noe av grunnen til at så mange har satset på Trump er historikken fra fire år siden. Også da lå Trump langt bak på meningsmålingene, men vi vet jo med fasit i hånden at meningsmålingene bommet den gangen. Kanskje vil årets valgresultat bli en kopi av det vi så i 2016, spør Betsson-sjefen retorisk.

– Oddsen på Trump er jo også en god del høyere enn hva den er på Biden, og det var flere historier i media om spillere som vant stort etter å ha satset på Trump ved forrige valg. Det kan godt være at det har vært en inspirasjon til å spille på Trump. 

Kilde: Pressemelding fra Betsson

Annonse