Norwegian kåret til beste lavprisselskap i Europa – for sjette år på rad

1025
Annonse

Norwegian er tildelt prisen «Europas beste lavprisselskap 2020» av World Travel Awards – en av reiselivsbransjens mest anerkjente prisutdelinger. Det er sjette år på rad Norwegian får utmerkelsen.

World Travel Awards ble etablert i 1993 med mål om å hedre, og rette oppmerksomhet mot, de beste aktørene i reiselivsbransjen globalt. Det er representanter fra bransjen som stemmer på sine favoritter.

– Covid-19 har påvirket reiselivsbransjen over helt verden og har i 2020 gitt Norwegian utfordringer uten sidestykke i selskapets historie. Gjennom hele denne lange krisen har vi fortsatt å fokusere på våre kunder gjennom å opprettholde viktige ruter innenriks og i Europa. Å vinne prisen «Europas beste lavprisselskap» for sjette år på rad er nok et bevis på at våre dedikerte og engasjerte medarbeidere rundt om i verden virkelig er «Red Nose Warriors», sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

– På tross av de ufattelig store utfordringene som luftfarten er rammet av i år, har Norwegian vist stor styrke og fortsatt å tilby utmerket service. Bra jobbet, Norwegian, for at dere for sjette år på rad henter hjem prisen for «Europas beste lavprisselskap», sier gründer og administrerende direktør for World Travel Awards, Graham E. Cooke.

Norwegian har i 2020 mottatt følgende priser:
– Flybransjens beste lojalitetsprogram, Europa & Afrika, Freddie Awards
– Beste kampanje, Europa & Afrika, Freddie Awards
– Beste kundeservice, Europa & Afrika, Freddie Awards
– Beste kredittkort for fordelsprogram, Europa & Afrika, Freddie Awards

Les mer om Norwegians priser og utmerkelser gjennom årene her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Norwegians strategi for mer bærekraftig drift
I 2020 har Norwegian fortsatt arbeidet med å utvikle en mer bærekraftig drift, og selskapet lanserte nylig en ny klima- og miljøstrategi. Strategien innebærer at Norwegian skal minske CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030, fjerne all ikke-gjenvinnbar plast og gjenvinne all engangsplast. Dette er i tråd med 1,5-gradersmålet i Parisavtalen.

Klima- og miljøstrategien er en forutsetning for satsingen på bærekraft som selskapet allerede har påbegynt. Norwegian er et av verdens mest drivstoffeffektive flyselskaper takket være en moderne og drivstoffeffektiv flåte, og siden 2010 er utslippene redusert med 28 prosent. Norwegian var også det første flyselskapet som undertegnet FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050. I tillegg ble Norwegian i 2015 og 2018 kåret til verdens mest drivstoffeffektive flyselskap på transatlantiske ruter av det internasjonale miljøinstituttet The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Kilde: Pressemelding fra Norwegian

Annonse