Nå kan du bestille & hente innen 30 minutter på Oasen

1112
Annonse

Innenfor årets viktigste handleperiode oppgraderer Clas Ohlson leveransealternativet Klikk&Hent. Fra i dag tar det kun 30 minutter fra bestilling online, til kunden kan hente varen i butikk. Tjenesten er tilgjengelig i samtlige Clas Ohlson butikker i Sverige, Norge og Finland.

-I tider preget av redusert sosial kontakt og smitteverntiltak, handler det om å tørre å tenke annerledes og finne nye måter å tilby kundene trygghet og fleksibilitet. Vi har lansert flere nye alternativ for kundene den siste tiden. Dette gjør at vi i dag kan tilby en unik kombinasjon av butikker, e-handel på egen og andres plattformer, samt flere fleksible leveringsalternativ. Jeg er glad over at vi nå forbedrer samspillet mellom vår e-handel og vårt butikknett ytterligere, med enda raskere levering, sier Stine Trygg Hauger, Chief Commercial Officer og adm. Dir. Clas Ohlson Norge. 

Klikk&Hent har siden lanseringen i 2018 blitt et av Clas Ohlson’s mest populære leveringsalternativ for nettbestillinger. Tjenesten innebærer at kunden gjør sin bestilling i nettbutikken for deretter å hente sine varer i en Clas Ohlson butikk. Under våren lanserte Clas Ohlson også ett alternativ for kunder som ikke kan eller vil besøke butikklokale, med opphenting utenfor butikken. 

-Våre butikker er en viktig konkurransefordel. Butikkene er en møteplass der vi på en mer personlig måte får treffe våre kunder og forstå deres behov. Butikkene fungerer også som logistikksentre for vår netthandel. Med 30 minutters leveringstid gir vi økt fleksibilitet for kunden og et bedre kundetilbud. Når kundene kommer hit for å hente sin ordre, kan de også få råd fra våre kompetente butikkselgere, returnere varer eller kanskje leie verktøy til sitt neste hjemmeprosjekt., sier Peder Apelgren Chief Digital Officer Clas Ohlson.

Annonse