Charterfeber er tilbake!

10869
Annonse

Ingen Sydentur i år på grunn av korona-pandemien? Fortvil ikke – en ny sesong av Charterfeber vil garantert gi deg sydenstemning hjemme i stua.

Charterfeber er igjen tilbake på skjermen og denne gangen byr vi ikke bare på én, men to kanariøyer. I årets sesong, går turen til gode gamle Granca, og også naboøya Tenerife. I mandagens premiere treffer vi blant andre Aurora Gude, som nok en gang reiser på tur med mamma Bibbi. Nytt av året er at den hemmelige kjæresten til Aurora også er med. Kranglene starter nesten umiddelbart etter at de tre har satt sine bein på idylliske Tenerife, og Bibbi er bekymret for om det er lytt mellom rommet hennes og rommet til datteren og kjæresten. Det ligger an til å bli ferieturen fra helvete…

– Årets sesong av Charterfeber er kanskje den beste vi har lagd. Seerne kan glede seg til å møte noen fantastiske sydenfarere fra både nord og sør i Norge – samt et knippe kjendiser. Nøkkelord for sesongen er: Irish coffee, sykehusbesøk, postkort, bading, latter og mange nye minner for livet, sier programredaktør Jonas Møller i NENT Group.

I starten av sesongen blir du kjent med Stein Are fra Harstad. Denne gangen har han tatt med seg onkel Erling på guttetur. Vi får også møte Cathrin, som elsker alt i universet, og lillebroren hennes Odin, som på sin side er skeptisk til alt mellom himmel og jord.

Lars fra Nittedal er en annen sentral karakter i årets sesong. Lars, som reiser sammen med et vennepar, har samlemani og er fryktelig opptatt av å skru på gamle Volvoer. Gleden er stor når han oppdager at det finnes sjeldne utgaver av det svenske bilmerket også på Gran Canaria.

Og hva er vel Charterfeber uten Charter-Svein Østvik? Den reiseglade kjendisen vil skape liv og røre også denne sesongen, men turen begynner heller dårlig. Svein har nemlig glemt passet sitt… Av andre kjendiser dukker også den evigunge Playboy-modellen Lillian Müller (69) opp. Til daglig bor hun i solrike California, men nå prøver hun lykken sammen med Svein og de andre deltagerne på Tenerife. 

Iselin Michelsen ble kjendis over natten da hun dukket opp i Paradise Hotel i 2012. Siden kom hun på andreplass i serien «Norges smarteste realitydeltager». Denne gangen reiser hun på sydentur sammen med vennen Jørgen, som til stadighet må passe på at Iselin ikke gjør dumme ting.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Svein Østvik og Lillian Müller tar begge turen på charterferie!

Kilde: Pressemelding fra Nordic Entertainment Group

Annonse