Telia beholder dagens pris på Premier League

3178
Annonse

Telia Norge utfordrer TV-bransjen igjen og beholder månedsprisen på 499 kroner for TV2 Sport Premium. Telias fotballinteresserte kunder får dermed markedets billigste Premier League-pris, med topp kvalitet på alle TV-sendingene.

– Interessen for Premier League her til lands er helt enorm, og som Norges største utfordrer skal vi til enhver tid levere markedets beste og mest fleksible TV-produkt til en fornuftig pris, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge. – Derfor beholder vi vår tidligere månedspris på 499 kroner, slik at kundene våre kan fokusere på de store fotballopplevelsene og ikke bekymre seg over høye TV-priser. 

Det var i september det ble kjent i media at TV2 har økt sin veiledende pris for Premier League-kanalen TV2 Sport Premium til TV-distributørene. Som en konsekvens har flere distributører sett seg nødt til å øke prisen til kundene sine. Telia på sin side har som første distributør latt være å øke prisene ut mot sine kunder.

– Get har nå blitt Telia, og det gir oss styrket konkurransekraft samtidig som vi skal levere enda bedre kundeopplevelser på tvers av teknologi og plattformer. Premier League-tilbudet vårt er et av mange bevis på at det lønner seg å være Telia-kunde, og flere spennende kundefordeler er på vei, sier Kaalen. 

Med TV2 Sport Premium får du som Telia-kunde over 200 direktesendte kamper fra Premier League i sesongen, studiosendinger med fotballeksperter og aktuelle gjester, reportasjer og intervjuer fra England. Kampene som ikke vises direkte tilbys i opptak. TV2 Sport Premium ser du på Telia Box og Telia Play, Norges beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, tilgjengelig på TV, nett og mobil.

Kilde: Pressemelding fra Telia

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse