Siste sjanse for å sikre deg en attraktiv næringstomt i Karmøy

1465
Annonse

I en melding på kommunens nettsider opplyser Karmøy Kommune at de har kun 2 næringstomter igjen for salg, og at hvis en ønsker å bli en del av det attraktive nærings- og byggemiljøet i Karmøy bør en gripe sjansen nå.

Det er en tomt på Vea Øst som er på 4500m2 og en tomt på Bygnes/Vestheim som er på 3774 m2. Karmøy Kommune oppgir at det er flere interessenter som ønsker å kjøpe, så her gjelder det å være raskt ute.

Begge tomtene har veldig god god plassering i forhold til transport. Karmøy oppgir at de er et naturlig knutepunkt mellom Bergen, Stavanger og Oslo og begge tomtene ligger sentralt i forhold til E134 og E39.

Det er også god vannforsyning, god distribusjon av naturgass, kraftforsyning og bredbånd. Karmøy Kommune opplyser også at de har relativt lave kommunale utgifter. Videre lokker de med at det i tillegg finnes Hydro, Aibel og Kårstø allerede i regionen. Andre bedrifter i nærområdet sier de er veldig fornøyde med tomtevalget og at de får kunder fra alle kanter opplyser kommunen.

Høres dette interessant ut for deg? Trykk på linken for mer info på kommunens nettside: www.karmoy.kommune.no/naeringstomter/

Ledige næringstomter i Karmøy Kommune
Illustrasjon: Karmøy Kommune

Kilde: Karmøy Kommune

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse