Tone Ingebrigtsen om livet med Team Ingebrigtsen

1966
Annonse

– Målet med å fortelle min historie, er å få frem den usynlige, men viktige jobben som gjøres av mange foreldre hver eneste dag for at barna deres skal få følge sine mål og drømmer. Det ligger mange dilemmaer, lite applaus og null medaljer i slike hverdager, forteller Tone Ingebrigtsen i Alltid mamma som lanseres 9. oktober.

34 år og sju barn etter at Tone møtte sin Gjert, er Team Ingebrigtsen en kjempesuksess på NRK. Gjert Ingebrigtsens bok Kunsten å oppdra en verdensmester toppet bestselgerlistene i 2018. Nå tar mamma Tone oss med på innsiden av livet i det som både er en helt vanlig og ekstremt uvanlig familie.

«Den største utfordringen for vårt forhold er at Tone synes jeg har vært for tøff mot guttene», har Gjert sagt. Han har rett i det. Å leve med et så temperamentsfullt menneske som Gjert, krever tålmodighet. Det er i hvert fall en egenskap jeg har nok av. Men å være megler har også vært vanskelig, forteller Tone. 

Tone Ingebrigtsen åpner opp om kjærligheten til Gjert og den uvanlige starten på samlivet deres, barneoppdragelsen av de sju helt forskjellige barna og prestasjonspresset. Hun forteller nært og ærlig om gleder og sorger, det hektiske hverdagslivet og de store familiemiddagene, barneoppdragelsen og prestasjonspresset som ligger på den unike idrettsfamilien hvor tre av barna er europamestere.

Kilde: Pressemelding fra Ascherhoug

Annonse