Pink Floyd – Delicate Sound of Thunder i ny utgave

3324
Annonse

Warner Music gir ut Pink Floyds«Delicate Sound Of Thunder» på Blu-ray, DVD, 2-CD, 3-disc vinyl og 4-disc deluxeboks med bonusspor, 20. november 2020.

På tvers av de forskjellige formatene, inneholder utgivelsen av «Delicate Sound Of Thunder» bandet Pink Floyd på sitt aller beste. I tillegg til det klassiske live-albumet og konsertfilmen (restaurert og redigert fra den opprinnelige 35mm-filmen og forbedret med 5.1-surroundlyd), har alle utgaver 24-siders fotohefter og 4-disc-boksen inkluderer et 40-siders fotohefte, turplakat og postkort. Tre 180 grams LP-vinylsett som inneholder ni sanger som ikke er med på utgivelsen av albumet i 1988, mens 2-CD’en inneholder 8 spor mer enn den opprinnelige utgivelsen.

I 1987 gjennomførte Pink Floyd en triumferende gjenoppblomstring. Det legendariske bandet, som ble dannet i 1967, hadde tapt to medstiftere: keyboardist/vokalist Richard Wright, som dro etter inspillingene til «The Wall» i 1979, og bassist og tekstforfatter Roger Waters, som valgte å gå solo i 1985, kort tid etter albumet «The Final Cut» ble utgitt i 1983. Utfordringen ble dermed ført videre til gitarist/vokalist David Gilmour og trommeslager Nick Mason, som fortsatte med å lage albumet «A Momentary Lapse Of Reason» der også Richard Wright ble gjenforenet med bandet.

Opprinnelig utgitt i september 1987, ble «A Momentary Lapse Of Reason» raskt omfavnet av fans over hele verden. Kun få dager etter utgivelsen, startet turnéen som ble spilt for mer enn 4,25 millioner fans under en to-års periode.

Som et dokument av den kreative kraften til David Gilmour, Nick Mason og Richard Wright på sitt brennende beste, er Pink Floyds «Delicate Sound of Thunder» en oppslukende og oppløftende begivenhet som kan nytes av enhver Rock n’ Roll-fan.

Kilde: Pressemelding fra Warner Music

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse