Hervik bærsaft– nå også som «on the go»

2003
Annonse

Hervik selger i dag konsentrert bærsaft til dagligvare med god suksess og ferdige drikker til serveringsmarkedet. Vi har tatt disse konseptene og utviklet en serie med drikkeklare bærsafter for dagligvare, forteller Sofie Kjos Bergum som er kategorisjef for Hervik. Det som kjennetegner nyhetene fra Hervik er fokus på den samme gode Hervik-smaken, gjort lett tilgjengelig i on-the-go kjøleren i butikken. Bærsaftene kommer i to deilige smaker; Rips- og bringebærdrikk og Plomme- og Solbærdrikk. Rips- og Bringebærdrikk er bestselgersmaken til Hervik på konsentrert bærsaft og inneholder normalt syrlige rips og søte bringebær. Plomme- og Solbærdrikk inneholder søte plommer fra Hardanger og modne solbær. Denne smaken i konsentrert bærsaft fikk terningkast 6 av Dagbladet i mars 2020 og det ble sagt at «dette smaker friskt, godt og hjemmelaget». Produktene er ufiltrert som gir den beste bærsmaken i tillegg til at de er uten tilsatt sukker og konserveringsmidler.

Vi gleder oss veldig til de smakfulle drikkene blir tilgengelig for forbrukeren, uttaler Bergum. Du finner produktene i utvalgte Spar og Meny-butikker. 

Bærsaft og syltetøy under merket Hervik, er blitt produsert av familiebedriften siden 1939. Produksjonen skjer fortsatt på det lille tettstedet Hervik i Ryfylke, og eies og drives av 3. generasjon familien Romseland ved Tor. Sentralt for familien i Hervik er å ta vare på tradisjonen om naturlig gode produkter som smaker som hjemmelaget, og alle Hervik sine produkter er derfor uten konserveringsmidler. «Hos Hervik lager vi syltetøy og bærsaft på gamlemåten, slik vår farmor gjorde det hjemme på kjøkkenet», sier Tor. «Vi bruker kun det som er mildt & skånsomt, som melkesyre for å få fram den friske og naturlige bærsmaken. Du kan være trygg på hva du spiser når du velger Hervik!»

Kilde: Pressemelding fra Jensen & Co, distributør av Hervik

Annonse