Ta deg sammen!

2760
Annonse

Velkommen til noe av det dummeste man kan gjøre. Å gå rett i strupen på folk. Frontalangrep. Påpeke alt andre gjør feil. Komme med pekefingeren. Harselere. Raljere. Konfrontere. Radiovert og komiker Halvor Johansson er straks aktuell med boka Ta deg sammen! 

Halvor Johansson koser seg når han kan være tøff på avstand. Han liker å knurre lavt til folk som ikke har funnet frem lommeboka når de kommer til kassa i butikken. Finner ikke kortet sitt. Spør om pose etter de har betalt.

Ta deg sammen! handler om mange typer folk – fra sytete nordlendinger og harry båteiere til folk som absolutt må slenge dritt på Facebook. For ikke å snakke om flypassasjerer som presser seg fram i midtgangen på andres bekostning når de skal av, eller folk som tror på polerte steiner. Han koser seg med å himle med øya over folk som står feil i rulletrappa og blokkerer andre. En flaskehals av idioter i en ellers god infrastruktur. Folk bruker ikke blinklys. Folk slenger veska ved siden av seg i setet på bussen. Folk kjøper tusenwatts stereoanlegg, selv om de bor i blokk.

Halvor Johansson sin bok Ta deg sammen!

Vinner av STÅ OPP-prisen 

Halvor Johansson er kjent fra morgensendingen på Radio Rock og suksessforestillingen «Ta deg sammen» som har samlet fulle hus landet rundt. Johansson er fra Drammen, men oppfører seg likevel som folk. 

Forrige uke stakk Johansson av med «Stå opp prisen», den største prisen i stand up-bransjen. Tidligere vinner er blant annet Bård Tufte Johansen og Dagfinn Lyngbø. – Halvor utmerket seg tidlig i starten av sin karriere. Første gang han sto på standupscenen, var det helt åpenbart at han har noe i humorbransjen å gjøre – og har siden den gang har han hatt en imponerende utvikling, skriver Komikerklubben på sin Facebookside. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Boka lanseres 18. september. 

Kilde: Ashehoug

Annonse