Telia lanserer mobilt bredbånd med ubegrenset data

2560
Annonse

Telia opplyser i en pressemelding at de utfordrer mobilmarkedet igjen, og lanserer nå mobilt bredbånd med ubegrenset data. Det betyr at du kan surfe, streame og jobbe hvor enn du måtte være uten å bekymre deg for å gå tom for data.

– Vi opplever stor etterspørsel etter mobilt bredbånd, og kundene våre bruker produktet aktivt enten de er hjemme, på farten eller på hytta. Som Norges største utfordrer gjør vi nå hverdagen deres enda enklere gjennom å introdusere ubegrenset data med ubegrenset fart opptil abonnementets datakvote, som går fra 50-500 GB. I tillegg senker vi prisen og øker datamengden på noen av abonnementene, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med Telias 4G-nett, som nå er under modernisering, er du som kunde samtidig sikret ekstra god dekning og kapasitet over hele landet, sier Kaalen. 

Fire ulike abonnement

Telia tilbys i fire nye ulike mobile bredbånds abonnement, fra 50 til 500 GB, og er tilpasset enhver bruk. Som kunde får du ubegrenset data med ubegrenset fart opptil den datakvoten som gjelder for abonnementet. Velger du for eksempel 100 GB-abonnementet, får du ubegrenset data med ubegrenset fart opptil 100 GB. Det er fortsatt data på abonnementet etter at kvoten er brukt opp, men farten reduseres. 

– Jeg er sikker på at kundene våre vil sette pris på å surfe og jobbe bekymringsfritt, uten å tenke på verken databruk eller fart. Vi ser at dataforbruket øker kraftig år for år, så dette er et perfekt produkt for både nye og eksisterende kunder som ønsker raskt internett via mobilnettet, sier Kaalen. 

En tjeneste som introduseres samtidig er Hvilemodus, hvor du kan sette abonnementet i hvilemodus i opptil 3 måneder per år til en fast månedspris hvis du ikke skulle bruke ditt mobilt bredbånd i en gitt periode. I tillegg får du som kunde Data Rollover, overføring av ubrukt data til neste måned, dekningsgaranti og bruk i Norden og Baltikum inkludert. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Telenor tilbyr også bredbånd abonnement via mobil

fra kr. 299,- for S 8 til kr. 999,- for XXL med 200GB, men hastigheten reduseres til 128 Kbit/s når kvoten er brukt opp. Telia reduserer farten fra ubegrenset til 10 Mbps og 6 Mbps, avhengig av abonnementet, som er vesentlig raskere enn Telenor sitt alternativ.

Telenor mobilt bredbånd priser 31. august 2020

Som utfordrer i telenettet tilbyr også Ice mobilt bredbånd,

men da med bindingstid. Prismessig ligger de en del under både Telia og Telenor med priser fra kr. 99,50 for 7 GB til 399,50 for 300GB. Også Ice tilbyr data rollover og nettet kan brukes i hele Skandinavia, men hastigheten settes ned til 64 kbit/s når datapakken er brukt opp.

Ice mobilt bredbånd priser 31. august 2020

Nye mobilt bredbånd fra Telia:

  • Ubegrenset data med ubegrenset fart opp til abonnementets datakvote (50-500 GB). 
  • Det er fortsatt data på abonnementet etter at kvoten er brukt opp, men farten reduseres fra ubegrenset til 10 Mbps og 6 Mbps, avhengig av abonnementet. 
  • Fire ulike abonnement til fast månedspris: 50 GB til 499,-, 100 GB til 549,- (tidligere 599,-), 250 GB til 799,- (tidligere 200 GB til 799,-) og 500 GB til 999,-. 
  • Hvilemodus: Mulighet til å sette abonnementet i hvilemodus i opptil 3 måneder per år til 149,- i måneden (erstatter full månedspris), med 2 GB inkludert. 
  • Data Rollover: Automatisk overføring av ubrukt data til neste måned.
  • Dekningsgaranti: Som ny kunde med Mobilt Bredbånd kan du prøve oss i to uker. Skulle du være så uheldig å ikke ha god nok dekning, kan du benytte deg av vår dekningsgaranti.
  • Bruk i Norden og Baltikum inkludert. 

Kilde: Pressemelding fra Telia, Telenor.no og Ice.no

Annonse