Park Inn by Radisson Haugesund Airport får nye drivere

3618
Annonse

Hotellet som åpnet opp igjen i august skifter driver til CIC Hospitality. Partene ble enige om overtakelse allerede 1. september.

Koh Eiendom og Knut O Henderson uttaler at han er meget tilfreds med å få CIC Hospitality som langsiktig leietager. Henderson vil ha styreplass i driftsselskapet. Han ønsker nå å benytte all sin energi på realisering av Touring Park Terrasse som er i god utvikling.

«Vi er svært fornøyde med å ta over driften av hotellet og ser et potensiale for vekst og et positivt samarbeid for både driver og eier» sier Matthias B. Tanski CEO for CIC Hospitality som skal drive hotellet. Selskapet eier/drifter i dag ni hoteller i Norge der Sure Hotel by Best Western Haugesund er det nærmeste. Det er et framtidig stort potensiale for driften da det forventes betydelig økt aktivitet i nærområdet og Park Inn er i særstilling som det eneste hotellet i kommunen. 

Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel består av 115 komfortable rom og suiter i nærheten av Haugesund Lufthavn, Haugaland Næringspark og attraksjonene i Haugesund by.

Selskapet CBRE var selgers rådgiver igjennom prosessen. 

Kilde: Pressemelding CIC Hospitality AS

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse