Første hint om neste Kona

1281
Annonse

Hyundai Motor hinter om designet til neste Hyundai Kona i en pressemelding.

Med en ny og oppdatert designlinje får Kona et uttrykk i tråd med Hyundais globale designidentitet «Sensuosus Sportiness»

Mer raffinert og bredere

Fremtidens Kona vil få en bredere fremtoning og haiinspirert front som vil gi bilen et mer raffinert og stiligere uttrykk. Nye oppgraderte LED kjørelys gir bilen en mer moderne og sofistikert stil, mens den nye frontdiffusoren og støtfangeren bidrar til et tøffere utseende.

Første Kona med N Line

Nye Kona får også N Line for første gang. En designpakken som gir bilen et mer aerodynamisk design, med lave luftinntak og et mer aggressivt støtfangerdesign foran. Med N Line-modellen blir Kona et nytt innstegspunkt til Hyundai N, og Hyundai venter at dette vil gjøre Kona attraktiv for enda flere kunder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere designdetaljer om Kona og Kona N Line blir sluppet i løpet av de kommende ukene. 

Annonse