Debutalbumet til Iron Maiden i jubileumsutgave

3541
Annonse

Iron Maidens ikoniske selvtitulerte debutalbum utgis en svært spesiell limited edition 12″ gjennomsiktig picture disc i vinyl 9. oktober. Albumet som for første gang kom ut 14. april 1980 feirer både 40-års jubileet og Storbritannias 2020 National Album Day, 10. oktober – en mangeårig lokal retail feiring av plata. Utgiver er Palophone Reckords.

Iron Maiden var albumet som gjorde at bandet fra Øst-London startet reisen som har ledet dem over fire tiår og 16 studioalbum. Iron Maiden har solgt over 90 millioner album og holdt mer enn 2000 konserter over hele verden. Bandet er det største og mest kritikerroste metal bandet på planeten.

Albumet inkluderer originalvokalist Paul Di’Anno og låter som «Phantom Of The Opera», «Running Free» og «Iron Maiden» som lenge har blitt sett på som klassikere i Maiden katalogen og fremdeles er å høre på mange av bandets liveopptredener den dag i dag.

Annonse