Trine Skei Grande aktuell med bok i høst

2198
Annonse

11. mars 2020 kunngjorde Trine Skei Grande at hun ville gå av som statsråd og Venstre-leder, og at hun ikke stiller til valg i 2021. I november gir hun ut bok på Aschehoug om sitt politiske liv.

Grande skriver om seire og nederlag, om det indre livet i partiet og om tøffe forhandlinger i regjeringen. Boka tar for seg hele karrieren hennes, fra Unge Venstre-tida i Nord-Trøndelag til årene som stortingsrepresentant, partileder og etter hvert statsråd.

– Jeg tror at jeg med denne boka kan bidra til å avmystifisere politikken litt, og vise at vi politikere ikke bare er det bildet som blir presentert i media. Først og fremst er vi vanlige mennesker med styrker og svakheter som alle andre. Gjennom livet i politikken har jeg opplevd veldig mye artig, men også mye som har vært vanskelig. De som leser boka vil få et innblikk i hva det er som har gitt meg drivkraft til å stå på i alle disse årene med opp- og nedturer, og jeg håper det vil være interessant for flere enn de som følger politikken til daglig, sier Trine Skei Grande. 

– Boka vil gi et ærlig og unikt innblikk i en politikers hverdag og hvordan det politiske spillet foregår, sier forlagssjef for sakprosa, Jan Swensson. 

Annonse