Lover 3 generasjoner med oppdateringer

2178
Annonse

Telefonene i Galaxy S, Note og Z-serien vil nå kunne oppdateres med tre generasjoner Android OS.

Samsung kunngjør i dag at de nå vil tilby sine millioner av Galaxy-brukere tre generasjoner med oppdateringer til operativsystemet Android (OS) – dette fordi man alltid ønsker å kunne tilby sine kunder de aller beste mobilopplevelsene.

Oppdateringene gjelder for følgende Galaxy-enheter:

  • Galaxy S-serien: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite og kommende enheter i S20-serien.
  • Galaxy Note-serien: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite samt kommende enheter i Note-serien.
  • Brettbare enheter i Galaxyfamilien: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold samt kommende enheter i Z-serien.
  • Galaxy A-serien: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G samt utvalgte enheter av kommende produkter i A-serien.
  • Tab: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G, Tab S7, Tab S6 5G, Tab S6, Tab S6 Lite samt kommende enheter i Tab S-serien.

– Vi ønsker at våre Galaxy-brukere skal kunne glede seg over den nyeste innovasjonen og de beste opplevelsene, og vi vet at mange brukere beholder produktene sine over lengre tid. Derfor ønsker vi å tilby dem økt sikkerhet og nye spennende funksjoner – ikke minst større muligheter for fremtidige oppdateringer, som også forlenger produktets livssyklus, sier Andreas Bergqvist, Produktsjef for mobiltelefoner hos Samsung i Norden.

Galaxy S20-serien, som ble presentert i februar i år, er et godt eksempel. Serien, som fulgte med Android 10 ved lansering, vil kunne oppdateres med de tre kommende Android-oppdateringene som starter med Android 11. Galaxy S20-serien vil være den første som tilbyr Android 11-oppdateringen på eksisterende produkter senere i år, og flere andre enheter er forventet å følge.

Samsung samarbeider kontinuerlig med partnere over hele verden for å skape de beste mobilopplevelsene for Galaxy-brukere. Samsungs sikkerhetsplattform Samsung Knox tilbyr også sikkerhetsoppdateringer for Android og egenutviklede appfunksjoner så snart som mulig.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse