Sju lokale bedrifter får korona-støtte av kommunen – Karmøy kommune

1817
Annonse

Karmøy kommune har fått inn 13 søknader fra bedrifter som er rammet av Covid-19 pandemien. Karmøy kommune er tildelt i alt 1.756.740 kroner fra regjeringens tiltakspakke på 600 millioner.  Sju virksomheter er foreslått å få et tilskudd på i alt 629.000 kroner.

Fire lokale bedrifter blir bedt om å søke på ny med utfyllende beskrivelse av hvordan virksomheten er rammet, og hvordan midlene skal benyttes til å øke sysselsetning og verdiskaping.

To søknader falt utenfor ordningen og vil bli avslått. Representanter fra Karmøy Næringsråd, Byen Vår Kopervik, Skudeneshavn Næringsforening, Åkrehamn Vekst, Næringsforeningen Haugalandet og Destinasjon Haugesund og Haugalandet har bistått kommunen i behandling av søknadene.

Tilsagnsbrev og offentliggjøringen av tildelingene vil bli gjort neste uke. Det er fortsatt er 1.127.275 kroner igjen av tiltakspakken som vil kunne søkes på. Neste søknadsfrist er satt til 30. september. Det vil åpnes for søknader via portalen www.regionalforvalting.no etter at tilsagnsbrevene er sent ut.

Spørsmål om ordningen kan rettes til næringssjef, Per Velde, mobil 950 14 278 eller e-post per.velde@karmoy.kommune.no

Les hele innlegget her fra Karmøy Kommune her: Read More

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse