Bjørn Eidsvåg slipper ny låt med bergensartisten Myra

1522
Annonse

Bjørn Eidsvåg slipper låten «Adams sang» fredag 21. august sammen med Myra. Foto: Sara Angelica Spilling

Bjørn Eidsvåg har lenge hatt et ønske om å samarbeide med Regina Tucker, bedre kjent som artisten Myra. Omsider klaffet det, og låta «Adams sang» slippes fredag 21. august. Dette er andre låt fra hans kommende album som er ventet i løpet av 2020.

Som resultat av en rolig vår og sommer på konsertfronten har Bjørn Eidsvåg tilbrakt mye tid i skrivestuen og i studio. Her har han jobbet iherdig med sitt 28. album. I skriveprosessen har han tatt med flere betraktninger fra den kritikerroste boken sin «Tro & Trass» som kom i fjor. I låta «Adams sang» dykker han inn i skapelsesfortellingen fra Edens Hage.

«Hva om Adam og Eva gjorde oss alle en tjeneste da de spiste av det forbudte eplet i Paradis, det eplet som skulle gi dem kunnskap om galt og rett? Hva om det var et berettiget opprør mot uvitenhet og sløvhet? Hva om det var det Gud egentlig ville de skulle gjøre?», undrer Bjørn Eidsvåg.

«Adams sang» er produsert av Tobias Fröberg og slippes fredag 21. august

Annonse