Et herlig kaos: Premiere på høstens Paradise Hotel på Viaplay og Viafree

2196
Annonse

Årets startcast og programleder Triana Iglesias (midten) er klar for en ny sesong av Paradise Hotel. FOTO: Roy Darvik/NENT Group

Alle gode ting er 13. Når Triana Iglesias ønsker velkommen til tidenes første høstsesong av Paradise Hotel, slipper hun løs dramatikk, kaos, lyster og en god dose humor. Premiere mandag 17. august på Viaplay og Viafree.

Det er trettende gang det skjer, men for aller første gang er det klart for en høstsesong av Paradise Hotel. Nok en gang er det Triana Iglesias som er programleder og nok en gang er det en rekke unge håpefulle deltakere som skal kjempe om hverandres gunst, om å styre spillet og selvsagt om å stå igjen som vinnere med kula i hendene. Hvem stikker av med en halv million kroner?

Denne sesongen av Paradise Hotel sendes på Viaplay og Viafree. Episodene publiseres mandager og onsdager. På Viaplay er episodene tilgjengelige klokken 16.00, mens på Viafree legges de ut klokken 22.00.

Triana gleder seg stort til høstens sesong.

– Dette blir en sesong med veldig mye følelser, men også med mer fokus på spill, noe som gjorde det faktisk ganske dramatisk til tider. Derfor gleder jeg meg litt ekstra til høstens Paradise Hotel, og tror at seerne har mye å se frem til. Det blir absolutt en sesong med masse energi, sier Iglesias.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se oversikten over de første elleve deltakerne her.

Det blir også en ny runde med den offisielle «Paradise Hotel-podden». Podcasten har premiere tirsdag 18. august, og vil publiseres på alle plattformer på tirsdager og torsdager. Jonas Bergløv er programleder, og prominente Paradise-personligheter vil være på plass som gjester.

Annonse