Viaplays nyeste originalserie hylles i svenske aviser

1222
Annonse

Søndag 16. august er det premiere på den nye originalserien «Partisan» på Viaplay, med Fares Fares i hovedrollen. Se trailer til den mystiske thrillerserien her.

Fares Fares spiller lastebilsjåføren Johnny, som har fått seg jobb på den økologiske gården Jordnära, et inngjerdet samfunn med en helt egen kultur og regler. Jordnäras landbruksvirksomhet styres av den karismatiske og autoritære lederen Kent, spilt av Johan Rheborg. Johnny oppdager snart at noe ikke stemmer i Jordnära, og han begynner å bekymre seg for de to unge jentene Nicole og Maria, spilt av Sofia Karemyr og Ylvali Rurling.

Den svenske skuespilleryndlingen Fares Fares har nylig gjort suksess med internasjonale produksjoner som «Chernobyl», «Rogue One: A Star Wars Story» og «Westworld». Nå er han aktuell i den Warner Bros-produserte Viaplay-serien «Partisan».

– Vi har hele veien forsøkt å holde handlingen så tett til brystet som mulig, for at seerne skal bli overrasket over vendingene historien tar. Man skal lure på hvem hovedpersonen er og hva slags sted han har kommet til, forteller Fares Fares.

Han forteller videre at det blir veldig spennende å se hvordan serien vil bli tatt imot av seerne. Allerede nå er det klart at en rekke anmeldere elsker den nye serien.

Den svenske avisen Expressen sier at det kanskje er den beste svenske miniserien noensinne, mens Aftonbladet beskriver serien som «uvanlig, ubehagelig og vellykket».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se traileren her:

«Partisan» består av fem episoder og har premiere med en dobbeltepisode søndag 16. august.

Annonse