Barneboksuksessen om de tre Bukkene Bruse fortsetter! Nå drar de til Syden!

1693
Annonse

Bli med de tre Bukkene Bruse på ferie! Som uerfarne Syden-turister kan mye skje …

Endelig er Bukkene Bruse tilbake! I denne fjerde boken i suksesserien, skal Bukkene dra på sin første Sydentur. På grunn av korona-krisen, har de, som andre, utsatt utenlandsferien, men nå er de reiseklare – med nødvendige forholdsregler! De har spinket og spart – på høyet og på pengene, og den største bukken har funnet et hotell som er billig og USPESIFISERT. Eller UFISIFISERT, som den minste bukken sier. Hva det måtte bety …  I bagasjen har de badebukser, kosedyr og solbriller – og vannpistol – i tilfelle Troll. Men det er det neppe i Syden, for troll sprekker jo i sola …

Snart 500 000 trykte Bukkene-bøker – en utrolig suksesshistorie!
Bjørn Rørvik og Gry Moursund har hatt stor suksess med bøkene om de tre Bukkene Bruse. Med bok nr. 4, Bukkene Bruse drar til Syden, er det så langt trykket nærmere 500 000 bøker, bare i Norge. Historiene i de to første bøkene er dramatisert for figurteater, og har turnert landet rundt med Riksteatret til fulle hus. Lydbøkene er også svært populære.

Vellykket samarbeid
Det vellykkede samarbeidet mellom forfatter Rørvik og illustratør Gry Moursund, ble etablert etter en felles workshop. Sammen har de lekt med Asbjørnsen og Moes klassiske eventyr på en original, grenseløs, absurd og ustyrtelig morsom måte. I den første boken, Bukkene Bruse på Badeland (2009), velger bukkene innendørs basseng og huiende sklier fremfor et fetende og bedagelig seterliv. I oppfølgeren, Bukkene Bruse vender tilbake (2014), opplever de tre at Trollet har havnet på aldershjem og der terroriserer sine medboere, og i Bukkene Bruse begynner på skolen (2017) kan man jo bare ane hvem som er rektor …

Annonse