UEFA Champions League er tilbake på Viaplay og V sport

1016
Annonse

Klarer Cristiano Ronaldo og Juventus å snu det etter tapet i første oppgjør mot Lyon? FOTO: Ritzau Scanpix

Denne helgen skal det avgjøres hvem som blir de siste fire lagene som tar seg til kvartfinalen. Se helgens sendeskjema her.

De fire første returoppgjørene i åttedelsfinalen i UEFA Champions League ble spilt i mars. Da tok PSG, Atalanta, Atletico Madrid og RB Leipzig seg videre i turneringen.

Corona-pandemien satte imidlertid en stopper for de fire siste returoppgjørene, som ble utsatt. Nå skal kampene endelig spilles.

Fredag spilles Juventus-Lyon, som sendes på Viaplay og V sport 1. Franskmennene har en 1-0-seier fra første oppgjør. Nå ønsker Cristiano Ronaldo og lagkameratene revansj. I studio har Daniel Høglund med seg Morten Langli og Moa Abdellaoue, og kampen kommenteres av Roar Stokke og Lars Tjærnås. Jan Åge Fjørtoft er på plass på indre bane. Studiosendingen begynner klokken 20.15.

I tillegg sendes Manchester City-Real Madrid på Viaplay. Der har City med seg et råsterkt 2-1 fra borteoppgjøret i Madrid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag er det klart for Barcelona-Napoli på Viaplay og V sport 1. Der er spenningen på topp etter 1-1 i første oppgjør. Høglund har denne gangen med seg Rolf-Otto Eriksen i tillegg til Langli og Moa i studio, og Stokke og Tjærnås er kommentatorer.

Bayern München-Chelsea sendes på Viaplay.

Helgens sendeskjema:

Fredag 7. august kl 20.15: Juventus-Lyon (Viaplay og V sport 1)
Fredag 7. august kl 21.00: Manchester City-Real Madrid (Viaplay)
Lørdag 8. august kl 20.15: Barcelona-Napoli (Viaplay og V sport 1)
Lørdag 8. august kl 21.00: Bayern München-Chelsea (Viaplay)

Annonse