Samsung presenterer Galaxy Note20

888
Annonse

Nye Galaxy Note20-serien er en kraftpakke som smidig knytter sammen Galaxy-økosystemet og som lar brukeren maksimere bruken, enten det er til jobb eller underholdning.

Oslo 5. august 2020 – For første gang noensinne organiserte Samsung Galaxy Unpacked som et digitalt arrangement, direkte streamet fra Korea.På arrangementet lanserte Samsung fem nye produkter, hvorav to er blant de mest produktive mobilene i historien til Note-serien: Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra.I tillegg ble det gitt ut to allsidige nettbrett; TabS7 og S7+, den eksklusive smartklokken Galaxy Watch3 og Buds Live; hodetelefoner som tilfører noe helt nytt til markedet både når det gjelder design og lydkvalitet.I tillegg ble det nevnt at det kommer en ny generasjon brettbar telefon; Galaxy Z Fold 2.

-I år lanserer vi et rekordantall med produkter, og alle er veldig i tiden. Aldri før har vi mennesker stolt så mye på teknologi som vi gjør nå. Teknologi må gjøre livet enklere, mer effektivt og morsommere, ikke mer komplekst. Derfor har vi introdusert fem nye enheter, som alle er kraftige verktøy som kan hjelpe deg med å maksimere både jobb og underholdning.Som en del av Galaxy-økosystemet fungerer enhetene smidig sammen, slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg og enkelt bytte mellom jobb og underholdning, sier Andreas Bergqvist, Product Manager Mobile Phones på Samsung i Norden.

Galaxy Note20-serienkraftige enheter for mer produktivt arbeid

Galaxy Note20 – den hittil kraftigste Note-serien – fungerer som en PC og lar deg spille som en ekte e-sports-proff. Serien inkluderer Galaxy Note20 Ultra, som er designet for de som krever størst mulig kraft og produktivitet, og Galaxy Note20, som passer for deg som vil få mest mulig ut av både jobb og fritid.

Galaxy Note20-serien forvandler din måte å jobbe på og bidrar til økt produktivitet – slik at du kan gjøre mer når som helst og hvor som helst. Siden 2011 er Galaxy Notes signaturverktøy S Pen og Samsung Notes utviklet for å gi en mer naturlig, digital skriveopplevelse. Disse viktige Note-funksjonene er blitt ytterligere oppdatert for Galaxy Note20-serien og er også implementert på Tab S7 og Tab S7+ for en kraftigere opplevelse. Et dyptgående samarbeid med Samsungs langsiktige partner, Microsoft, betyr også at Galaxy Note20 og din Windows PC fungerer utmerket sammen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Avansert S Pen: S Pen-verktøyet er en stående favoritt blant Note-fans og multitaskere. Galaxy Note20-serien kommer med forbedret S Pen og tilbyr den ultimate skriftlig følelsen, slik at du kan fange dine ideer som inspirasjon med et pennestrøk.Galaxy Note20-serien gir mer realistisk presisjon enn tidligere, noe som muliggjør større nøyaktighet og raskere respons. S Pens nye funksjon Anywhere-handling gjør det lettere å navigere, uansett hvilken app du bruker. Hvis du for eksempel vil gå tilbake til startskjermen, gjør du det med en enkel sveip med S Pen.
  • Mer fleksibel og brukervennlig opplevelse gjennom Samsung Notes: I dag trenger folk ofte verktøy som er designet for å la oss jobbe fleksibelt – helst på tvers av forskjellige enheter. For å hjelpe deg med å fange opp, redigere og dele ideene dine mellom telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din, har Samsung Notes funksjoner for automatisk å lagre og synkronisere innholdetSamsung Notes konverterer enkelt din kanskje noe rotete håndskriften til lesbar, ren tekst. Å gi tilbakemeldinger er enda enklere nå, ettersom du kan redigere, kommentere og merke i PDF-filer eller MicrosoftPowerPoint-presentasjoner gjennomSamsung Notes. Bruk det nye alternativet til å spille inn lyd når du tar notater, og trykk bare på et ord i notatene dine for å gå til lydopptaket som var der samtidig som teksten ble notert. For å lykkes med å organisere materialet ditt, kan du nå bruke den nye, intuitive mappeadministrasjonen som gjør alt mye enklere å finne.
  • Jobb smartere på forskjellige enheter: Med Link til Windows-oppdateringen[1], kan du nå enkelt få tilgang til mobile applikasjoner direkte fra din Windows 10 datamaskin uten å forstyrre flyten. Senere i år vil du også ha muligheten til å kjøre flere apper side om side på datamaskinen din. Lag snarveier på Windows 10 PC, slik at du aldri trenger å søke via telefonen til dine favorittapper eller galleri. Alle merknader synkroniseres mellom enheter når du brukerSamsung Notes eller Microsoft OneNote og Outlook, og påminnelsene dine synkroniseres med Microsoft Outlook og Teams[2],slik at alt du trenger er innen rekkevidde, uansett hvor du er.

Større makt til å spille

Samsung tar også sitt Microsoft-partnerskap til underholdningssiden i Galaxy Note20-serien og tar spill til neste nivå. Fordyp deg helt i den kraftigste mobile spillopplevelsen Samsung noensinne har laget for en smarttelefon, slik at du kan spille som en ekte proff fra sofaen, hagen eller mens du er på farten. Galaxy Note20-serien er utstyrt med høy ytelse, flott tilkobling og Samsungs beste skjerm til dags dato. Galaxy Note20-serien er fullpakket med profesjonelle verktøy for å la brukeren ta fantastiske bilder og videoer og tilbyr avanserte multitasking-opplevelser.

  • Spill favoritt Xbox-spill på enheten din fra Galaxy Note20-seriesn: Senere i år kan du spille konsollspillene dine med Xbox Ultimate Game Pass[3]. Tjenesten gir direkte tilgang til et bibliotek med over 100 populære spill fra skyen, inkludert Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 og Gears of War 5: Ultimate Edition. Hvert spill drives av hyper-rask, ultra-lav responstid med optimalisert 5G[4] og Wi-Fi 6. Brukeren får også en stor og oppslukende skjerm for en hyggelig og jevn spillopplevelse, dette også takket være den raskeste prosessoren så langt innen Galaxy-familien. Dermed blir Galaxy Note20-serien en virkelig profesjonell spilløsning i lommeformat.
  • Fantastisk filmopptak, direkte i mobilen: Med 21: 9-bildeforhold og 24fps-opptak gir Galaxy Note20-serien 8K-kamera nå tilgang til ultrahøy oppløsning og muligheten til å fange videoer med profesjonell kvalitet. Bruk den kraftige Pro Video-modus[5] med manuelle innstillinger for fokus, lydopptak, eksponering, lys, zoomfunksjon og 120 bilder/sekunders fotografering på FHD-alternativer for «filmstil»-videoer. Den nye Laser Autofokus-sensoren på Galaxy Note20 Ultra letter fokuset på egenhånd, pluss atLive Focus Video gir bildene dine virkelig dybde. Kameraer i profesjonell klasse og avansertSpace Zoom lar deg fange fantastiske detaljer i en rekke scenarier. Du kan også kontrollere og justere mikrofonen på Galaxy Note20 i forskjellige retninger, for et mer nøyaktig lydopptak. Par med Galaxy Buds Live for å spille inn krystallklar lyd uansett hvor mye støy det er i bakgrunnen.
  • Bli en Master of Multitasking med avansert Samsung DeX: Med Samsung DeX kan du nå koble Galaxy Note20-serien trådløst til en Smart TV[6] når en større skjerm er nødvendig. Håndtering av to skjermer samtidig med Galaxy Note20 og en ekstern skjerm slik at du kan tekste med vennene dine mens mens du ser på youtube.

Forgjengeren baner vei

Note20-serien er basert på arven fra tidligere Note-modeller, men er utviklet tilden kraftigste Note-opplevelsen til dags dato. Galaxy Note20-serien er utstyrt med vår raskeste prosessor noensinne og kombinerer den nyeste teknologien uten å gå på akkord med den ikoniske, tidløse og holdbare designen. Både Galaxy Note20 og Note20 Ultra presenteres i det nye fargevalget Mystic Bronze med et tidløst preg.

For første gang i Note-seriens historie tilbyr Galaxy Note20 Ultra en livlig og lys dynamisk AMOLED 2X-skjerm og 120Hz oppdateringsfrekvens som gjengir hyggelige bilder på Samsungs beste skjerm til dags dato. Skjermen justerer automatisk innholdet du ser på for å forlenge batteriets levetid. Med et intelligent batteri[7] og superrask ladekapasitet, får du mer enn 50% batteri på bare 30 minutter[8].

Den nye Note-serien er utstyrt med hyper-rask 5G[9]. Begge enhetene søker automatisk etter og anbefaler høyhastighetsnettverk og viser stabile Wi-Fi 6-nettverk med optimalisert tilkobling for forskjellige strømmetjenester. Du kan også være sikker på at maskinvaren og programvaren din er sikker, takket være Samsung Knox.

For første gang i en Galaxy-enhet med UWB vil Near Share gi en jevn og rask måte å dele videoer og bilder på. Ved bare å peke Note20 Ultra på en annen UWB-aktivert Galaxy-enhet[10], List i nærheten viser automatisk personene du møter øverst på delingspanelet. Fremtidig UWB-teknologi vil også hjelpe deg med å finne ting mer nøyaktig med AR-teknologi og låse opp hjemmet ditt som en digital nøkkel.

Galaxy-økosystemet byr på nye opplevelser

Samsung-enheter og -tjenester er designet for å fungere sammen på en smidigst mulig måte. Ta Galaxy Note20 til neste nivå ved å pare den med andre Samsung Galaxy-produkter: Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live. Disse effektive komplementene til Note-opplevelsen hjelper deg å jobbe smartere, spille lenger, forbedre helsen og kommunisere mer effektivt.

Galaxy Tab S7 og Tab S7+

Galaxy Tab S7 og Tab S7+ er to allsidige nettbrett som kombinerer kapasiteten til en PC med fleksibiliteten til et nettbrett og en smarttelefons tilkoblingsalternativer. Utstyrt med den nyeste prosessoren og 5G-tilkoblingen(Tab S7+), har begge enhetene også to store skjermer med opptil 120Hz oppdateringsfrekvens. Tab S7har en skjerm på 11-tommers og 12,4-tommers S7+ -fane.

Galaxy Tab S7 og Tab S7+ har en oppgradert S Pen og Samsung Notes som er i Galaxy Note20-serien for å skape en PC-lignende opplevelse – der alle funksjoner gir deg muligheten til å effektivisere aktivitetene dine. S Pen kan også være din optimale følgesvenn sammen med de beste appene for notater og tegning, for eksempel Clip Studio PaintCanva og Noteshelf[11], nå tilgjengelig for brukere av Galaxy Tab S7 og Tab S7+.

Galaxy Watch3

Galaxy Watch3 er neste generasjons smartklokke, som hjelper deg å nå treningsmålene dine og ta kontroll over helsen din. Designet på Galaxy Watch3 er preget av et luksuriøst preg ettersom klokken er laget av førsteklasses materiale med en slank versjon av den populære roterende ytre ringen. Samtidig er det fremdeles behagelig nok til å ha på seg dag og natt.

Galaxy Watch3 er ikke bare pent designet, den kan også brukes som et verktøy for å forbedre helsen din. Kombinert med avansert sensorteknologi, tilbyr Galaxy Watch3 funksjoner som hjelper deg å overvåke og administrere din hverdagshelse. Skulle du falle utendørs eller hjemme hos deg, kan falldeteksjonsfunksjonen sende en SOS-melding til nødkontaktene dine.

Galaxy Buds Live

Med den nyeste designen viser Galaxy Buds Live en helt ny formfaktor på markedet. Som før prioriterer Samsung en virkelig komfortabel passform. Takket være lyd fra AKGs lydkompetanse sammen med en større 12 mm høyttaler og bassport, er lyden både rik og dyp, slik at du kan glede deg over favorittmusikken din på beste måte. Galaxy Buds Live er utstyrt med tre mikrofoner og enVoice Pickup Unit, noe som gjør at det nesten føles som om du er i samme rom som dine nærmeste, selv om du er på forskjellige steder. Disse hodetelefonene har Active Noise Cancellation for open type, som gir det beste fra begge verdener: levende og romslig lydkvalitet, og at det er mulig å stenge ute (eller slippe inn) verden rundt deg. Så du kan fordype deg i en spennende lydbok uten å gå glipp av beskjeder over høytaleren om toget ditt på plattformen.

Opplev nye muligheter med Galaxy Z Fold2

Samsung fortsetter å være en pioner innen en helt ny kategori av mobile enheter ved å introdusere neste generasjon brettbare produkt- Galaxy Z Fold2. Samsung har tidligere utgitt to brettbare modeller og har siden omfavnet tilbakemeldinger fra brukerne om de mest attraktive oppgraderinger og funksjoner. Dette er slik at Samsung Galaxy Z Fold2 kan levere virkelig meningsfylte nyvinninger som gir brukerne en forbedret, mer raffinert brettbar opplevelse. Galaxy Z Fold2 har to Infinity-O-skjermer med nesten ikke-eksisterende rammer. Forskjerm måler 6,2 tommer og den massive hovedskjermen 7,6 tommer, noe som gjør dem begge større enn skjermene som er tilgjengelige fra Galaxy Fold. Med elegant design og raffinert konstruksjon kommer Galaxy Z Fold2 i to fantastiske farger: Mystic Black og Mystic Bronze. Med tilbakemeldinger fra brukere som en viktig leksjon, tar Samsung også sitt mangeårige samarbeid med Google og Microsoft for å hjelpe til med å designe en uovertruffen brettbar opplevelse. Med Galaxy Z Fold2, fortsetter Samsung å inspirere til nye muligheter for hele den brettbare kategorien.

Tilgjengelighet[12]

Galaxy Note20-serien, Tab S7-serien, Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live vil være tilgjengelig i utvalgte markeder fra 21. august 2020. For mer informasjon om Samsungs siste Galaxy-enheter, inkludert spesifikasjoner, besøk https://www.samsung.com/no/, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.

Veiledende priser

Tab S7 Wifi: 8990 NOK, Tab S7 Wifi+LTE: 9990 NOK, Tab S7+ Wifi: 11.490 NOK, Tab S7+ Wifi+5G: 13.990 NOK

Note20: 12.290 NOK, Note20 Ultra 256GB: 14.990 NOK, Note20 Ultra 512GB: 15.990 NOK

Galaxy Watch3 41mm: 5 190 NOK, Galaxy Watch3 45mm: 5 490 NOK

Galaxy Buds Live: 1990 NOK

[1]Brukere må koble sin Galaxy-enhet til sin Windows-PC via ‘LinktoWindows’ på Galaxy-enheten og din Phone-app på PC, følg installeringsinstruksjonene, inkludert å være logget på samme Microsoft-konto.Link til Windows er forhåndsinstallert på utvalgte Galaxy-enheter.Telefonen din trenger den siste Windows 10-oppdateringen på datamaskinen din.Galaxy-enheten må være på og koblet til samme Wi-Fi-nettverk som datamaskinen.Noen mobilapper kan begrense innhold som skal deles på andre skjermer, eller det kan kreve en berøringsskjerm for å samhandle med dem.Muligheten til å kjøre flere apper samtidig vil være tilgjengelig senere i år.

[2]Tjenesten vil være tilgjengelig senere i år.Må være logget inn på samme Microsoft-konto.Microsoft Outlook er kun synkronisert for nettversjon.

[3]Tjeneste tilgjengelig i 22 land senere i år.Det kan være nødvendig med kontroller for å spille visse spill fra Xbox Game Pass Ultimate.Kontroller selges separat.

[4]5G-tjenester støttes bare på 5G-nettverksaktiverte nettsteder.Den faktiske hastigheten kan variere avhengig av land, operatør og brukermiljø.

[5]Bluetooth MIC-funksjonen er optimalisert for lydkvalitet på Samsung BT-enheter.

[6]Samsung DeX Wireless-tilkobling støttes medSmart TVsom bare støtter Miracast.Samsung DeX girenoptimalisert opplevelse medSmart TV fraSamsunglansert etter ’19.

[7]Estimert mot brukerprofilen til en gjennomsnittlig / typisk bruker.Uavhengig evaluert av Strategy Analytics i USA og Storbritannia i juli 2020 med forhåndsversjoner av SM-N980, SM-N981, SM-N985, SM-N986 henhold standardinnstillingen med LTE og 5G Sub6 nettverk (ikke testet under 5G mmWavenettverk. ).Den faktiskebatterilevetidenvarierer avhengig av nettverksmiljø, funksjoner og apper som brukes, hyppigheten av samtaler og meldinger, antall ladede ganger og mange andre faktorer.

[8]Basert på laderesultater fra interne Samsung laboratorietester, utført med innboksladere mens du har 0% strøm igjen, med alle tjenester, funksjoner og skjerm av.Den faktiske ladehastigheten kan også variere avhengig av faktisk bruk, ladeforhold og andre faktorer.

[9]5G-tjenester støttes bare på 5G-nettverksaktiverte nettsteder.Den faktiske hastigheten kan variere avhengig av land, operatør og brukermiljø.

[10]Point to Share fungerer mellom Samsung-enheter som støtter UWB.

[11]Canva og Noteshelf er forhåndsinnlagt i Tab S7|S7 + som en stubbe.Clip Studio Paint er forhåndslastet i S7|S7 + men forspenning kan ikkeblistøttet i noen regioner.Clip Studio Paint er tilgjengeligiGalaxy Store.

[12]Tilgjengeligheten kan variere avhengig av marked, operatører og forhandlere.

Dette melder Samsung i en pressemelding

Annonse