Robert Plant avdekker ny Digging Deep antologi

781
Annonse

Robert Plant markerer lanseringen av den svært etterlengtede tredje sesongen av hans populære podcast, Digging Deep with Robert Plant, ved å slippe et nytt 2-CD sett som spenner over hele karrieren – Digging Deep. Den eksklusive utgivelsen, som også blir tilgjengelig digitalt, samler 30 ekstraordinære sanger som spenner over fire tiår, inkludert tre tidligere uutgitte låter. Digging Deep blir tilgjengelig på verdensbasis via Plants eget label Es Paranza fredag 2. oktober.

Digging Deep tar for seg de mest avgjørende låtene fra hvert av de åtte soloalbumene til den 8x Grammy prisvinnende artisten, inkludert en rekke låter omtalt i Digging Deep with Robert Plant podcasten. Høydepunkter inkluderer #1 rockehiten, «Hurting Kind», og Grammy-nominerte «Shine It All Around», samt tidligere uutgitte låter, «Nothing Takes The Place of You» (skrevet av New Orleans musikeren Toussaint McCall og spilt inn for den kritikerroste filmen, Winter In The Blood), «Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1), tatt fra det kommende albumet Band of Joy Volume 2 og en spektakulær duett gjengivelse av Charley Feathers’ rockabilly classic, «Too Much Alike» feat. Patty Griffin.

Plant ledsages gjennom Digging Deep av en bemerkelsesverdig liste musikere inkludert Jimmy Page, Buddy Miller, Patty Griffin, Phil Collins, Nigel Kennedy, Richard Thompson og hans brødre, Strange Sensation/ The Sensational Space Shifters.

Digging Deep with Robert Plant setter I gang sin tredje sesong 13. juli. 5 helt nye episoder vil bli tilgjengelig hver andre uke, alle spilt inn tidligere i år med BBC 6 Musics Matt Everitt foran et livepublikum ved London’s Rough Trade East.

Robert Plants musikk er resultatet av en livslang reise der han utforsker musikken fra de walisiske grenser til Sahara og fra Nashville til tåkete fjell. Innflytelsen og vennene samlet underveis kan høres i sangene hans. I Digging Deep with Robert Plant får man et dypdykk ned i katalogen og gjensyn med låter innspilt i løpet av hans imponerende karriere samtidig som man får innblikk i historier om inspirasjon, samarbeid og intervensjon. Podcasten har raskt vist seg å bli en populær og kritikerrost suksess med over 1,5 millioner nedlastninger.

TRACKLISTING:

Artikkelen fortsetter under annonsen

CD1

Rainbow

Hurting Kind

Shine It All Around

Ship of Fools

Nothing Takes the Place of You *

Darkness, Darkness

Heaven Knows

In the Mood

Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1) *

New World

Like I’ve Never Been Gone

I Believe

Dance with You Tonight

Satan Your Kingdom Must Come Down

Great Spirit (Acoustic)

CD2

Angel Dance

Takamba

Anniversary

Wreckless Love

White Clean & Neat

Silver Rider

Fat Lip

29 Palms

Last Time I Saw Her

Embrace Another Fall

Too Much Alike (Feat. Patty Griffin) *

Big Log

Falling in Love Again

Memory Song (Hello Hello)

Promised Land

Annonse