Fjern vond lukt!

723
Annonse

Frisk opp sko, hansker eller treningsbager med duftposer fra svenske SmellWell! Duftposene absorberer fukt og vond lukt og etterlater seg i stedet en frisk duft i skoene.

Duftposene er fylt med salter, mineraler og aktivt kull fra bambus, som suger til seg fukt og svette fra skoene dine. Absorbentene gjør at skoene tørker raskere, noe som gir dårlige vekstvilkår for illeluktende bakterier. Posene er også parfymert, noe som gir posene en friskere duft på både kort og lang sikt.

Duftposene kan brukes til alle slags plagg som trenger en oppfriskning. Posene egner seg utmerket til for eksempel et par fuktige hansker eller til å ha i treningsbagen, i garderoben eller på yogamatten.

Smell Well duftposer er utviklet i Sverige i samråd med forskere på Chalmers tekniske høyskole i Göteborg. Duftposene varer i opptil 6 måneder. Ytterposen er laget av mikrofiber og er trykket med miljøgodkjente farger, og innerposen er laget av non-woven-materiale. SmellWell inneholder bare fornybare absorberende stoffer og er fri for ftalater och biocider. Testet og godkjent i henhold til Reach-forordningen.

Annonse