Utvider sortimentet og lanserer ny katalog

Utvider sortimentet og lanserer ny katalog

I dag lanserer Biltema sin nye katalog. Kjeden som opprinnelig var mest kjent for reservedeler til bil og verktøy – utvider sortimentet ytterligere. Utvidelsene merkes spesielt innen kategoriene bygg, hjem & interiør, og fritid som nå inkluderer en komplett serie med treningsklær.

Kategorier som løftes i løpet av høsten er hjem- og byggsortimentet. Hjemavdelingen fylles med smarte oppbevaringskasser med QR-koder, kjøkkenredskap og praktisk innredning til hjemmet. Et helt nytt laminatgulv har også blitt lansert. Gulvet er eikmønstret og kommer i tre ulike nyanser – hvit, lys og tradisjonell. Det leveres med Twin Clic-systemet som gjør det enkelt å legge.

Yosemite, Biltemas sub-brand, har blitt et av Norges fremtredende sykkelmerker. Nå utvides varemerket og kommer med mange nye produkter innen trening, fritid og sportsutstyr.

«Vår nye kolleksjon med treningsklær et tilpasset for det Nordiske klimaet og det gjenspeiles i materiale, funksjon og fargevalget. Kleskolleksjonen skal inspirere til bevegelse, trening og å komme seg ut i naturen. Vi har også klart å holde prisen lav, uten at det går utover kvaliteten» sier Ingela Eriksson, produktsjef innen Biltemas treningssortiment.

Biltema har vært opptatt av å dedikere ressurser til produktutviklingen, som blant annet har resultert i mer enn 1100 splitter nye produkter i den siste Biltemakatalogen. Den godt kjente merkevaren utfordrer sine egne rutiner og lanserer Høst/Vinter katalogen allerede i juli.

Biltemas katalog fulldistribueres med posten. Den kan også hentes i nærmeste varehus, eller leses på nett her.

Biltema har fortsatt stor satsning på reservedeler til Bil, og har en egen katalog til dette: Biltema Original.

Karmøy Elektromarked

Karmøy Elektromarked

I sommerbyen Skudeneshavn finner du en koselig kombinert jernvare og elektrisk butikk. Her har de et bredt utvalg i alt fra maling og verktøy til hvitevarer og småelektrisk. For åpningstider og gode tilbud - se deres facebookside 

Fluffy.no

Fluffy.no

Fluffy.no tilbyr kjente merkevarer, fritidsutstyr, turutstyr og mye, mye mer. I nettbutikken finner du alt som trengs for den perfekte Norgesferien i friluft eller hjemmeferie i hagen. Tenkt å sove ute i finværet? Hengekøyer med alt tilbehør på lager.Stort utvalg av...