LG lanserer verdens første gamingskjerm med 4K-oppløsning og responstid på 1 ms (GTG)

967
Annonse

Den nye kompromissløse UltraGear-modellen har alt, fra 4K-oppløsning og lynrask responstid, til NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og overlegen fargegjengivelse.

Oslo, 21. juli 2020— LG Electronics legger listen enda høyere for sine gamingskjermer med lanseringen av sin nye UltraGear-skjerm (LG 27GN950). Gamingskjermen på 27 tommer, som allerede har vunnet både en 2020 CES Innovation Award og en Red Dot Design Award, er først i verden med å kombinere 4K-oppløsning og lynrask responstid på 1 ms (grå til grå eller GTG).

Den nye modellen er en verdig oppfølger til fjorårets UltraGear 27GL850, som var først i verden med en responstid på 1 ms med IPS-skjermteknologi. Ved å bruke IPS istedet for TN-paneler blir LGs UltraGear-modeller lynraske uten at det går utover bildekvaliteten.

Utover rask responstid og nøyaktig fargegjengivelse, kommer den siste modellen i UltraGear-familien med 4K-oppløsning. Den dekker 98 prosent av DCI-P3-fargerommet og støtter VESA Display Stream Compression-teknologi (DSC), som lar den vise praktisk talt tapsfritt 4K-innhold i ti-bits farge med en oppdateringsfrekvens på 144Hz via en enkelt DisplayPort-kabel.

Skjermen, som er VESA DisplayHDR 600-sertifisert, kan kalibreres for best mulig fargegjengivelse. Med støtte for NVIDIA G-Sync og HDR muliggjør den nye LG 27GN950 en fantastisk spillopplevelse uten forstyrrende forsinkelser eller gjenstander. De to teknologiene fungerer også helt sømløst sammen med VESA DSC for å ta gamingen til nye høyder.

Men det er ikke bare gamere som kan dra nytte av det siste tilskuddet i UltraGear-familien. Med støtte for ti-bits fargedybde og mulighet for å kalibrere fargepresisjonen i maskinvaren vil LG UltraGear 27GN950 også være en perfekt skjerm for de som jobber med videoproduksjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I forbindelse med utrullingen av 27GN950 lanserer LG en ny logo for UltraGear-serien. Den nye logoen ligner et par vinger som symboliserer seier og hvordan brukerne vil befinne seg langt foran sine motstandere.

Tekniske spesifikasjoner:

 • Paneltype: Nano IPS
 • Størrelse: 27 tommer
 • Oppløsning: 4K UHD (3840 x 2160)
 • Lysstyrke: 400 nits
 • Color Gamut: DCI-P3 98 prosent
 • Color Bit: 1.07B
 • Oppdateringsfrekvens: 144Hz
 • Responstid: 1ms GTG
 • HDR: VESA DisplayHDR™ 600
 • Adaptive Sync-teknologi: NVIDIA G-SYNC
 • Skjermposisjonjusteringer: Høyde / Rotasjon / Helling
 • Tilkoblinger: HDMI x 2 / DP x 1 / USB 3.0 / H/P out (Maxx Audio)
Annonse