KLM åpner alle flyruter fra Norge

2145
Annonse

KLM Royal Dutch Airlines fortsetter å utvide sitt nettverk ytterligere og vil gjenoppta flyvninger mellom Kristiansand, Torp og Ålesund og Amsterdam fra 3. august med 5 ukentlige avganger fra hver flyplass. Dette betyr at KLM i august igjen vil ha flyruter til Amsterdam fra alle de syv flyplassene i Norge som ble operert før Covid-19 startet. Den første uken i august vil KLM tilby 78 flyreiser fra Norge til Amsterdam sammenlignet med bare 14 den første uken i juni. Fra Amsterdam kan passasjerer fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

«Vi er veldig glade for å være tilbake på alle «våre» norske flyplasser. Til tross for at vi er et nederlandsk flyselskap, har vi sterke bånd med Norge og vi er veldig stolte av vår historie med å fly til og fra Norge. KLM var det første flyselskapet som landet på Fornebu ved Oslo og Kjevik ved Kristiansand tilbake i 1939. I dag er vi det eneste flyselskapet som tilbyr flyvninger fra syv norske flyplasser til Europa»; sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge:

  • Bergen - Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Kristiansand – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Oslo - Amsterdam:  21 ukentlige avganger
  • Stavanger - Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Torp – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Trondheim - Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Ålesund – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

Nå er det stor etterspørsel etter flyreiser til det sørlige Europa som Hellas, Kroatia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Takket være gjenåpningen av alle syv rutene fra Norge til Amsterdam kan KLM tilby flyreiser til alle for å besøke familie og venner i utlandet, besøke favoritt steder og byer i Europa samt andre destinasjoner globalt via Amsterdam. Alle flyreiser og avganger er tilgjengelig for salg på klm.no.

“Det er en del av strategien vår å fly ikke bare til hovedsteder, men også til sekundære byer. Så vi har valgt å åpne mange destinasjoner og gradvis øke frekvensene på våre flyavganger fra Norge. Vi ønsker å tilby kundene våre et bredt utvalg av destinasjoner som passer for de fleste behov våre kunder har for å reise” sier Halvor Gløersen.

Helse og sikkerhet: Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er vår høyeste prioritet. Flyene rengjøres nøye ved hjelp av desinfeksjonsmidler daglig. Vi minimerer kontakten mellom passasjerer og ansatte. Luften ombord endres konstant og når luften strømmer fra tak til gulv for å skape en mest mulig effektiv luftstrøm, bruker vi også HEPA-filtre som stopper 99,99% av alle bakterier og virus. Både passasjerer og mannskap ombord må ha ansiktsmaske. Passasjerer må ta med egen maske for hele reisen. Før reisen anbefaler vi på det sterkeste alle våre passasjerer å sjekke de siste oppdateringene angående reiseråd fra myndigheter, helsekrav og dokumenter som bl.a. pass som trengs i hvert land som er involvert i reisen (avgang, ankomst og transport). Siste nytt finner du på klm.no eller i appen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ombooking: Fra bestilling til avsluttet flyreise er det trygt å fly med KLM, og derfor tilbyr vi mer fleksibilitet. Du kan velge å endre dato eller destinasjon uten ekstra kostnad. Hvis flyet ditt blir kansellert, kan du velge å booke om reisen din igjen, motta en kupong med ytterligere 15% av verdien eller få refundert pengene for flybilletten.

Bærekraft: KLM har i mange år ledet i utviklingen av en mer bærekraftig luftfartsindustri. De siste 15 årene Air France-KLM er rangert topp av Down Jones sin index for bærekraft. Etter å ha nådd våre mål for 2020 tidligere enn planlagt, har vi nå satt nye ambisiøse mål for å redusere utslippene av CO2 med 50% per passasjer / kilometer sammenlignet med 2005-nivåene. Utviklingen av Air France-KLM etter den globale Covid-19-krisen inkluderer økt hastighet på vår bærekrafts innsats.

Annonse