Samsung lanserer Chromebook i Norge

918
Annonse

Nå lanserer Samsung Chromebook 4 på det norske markedet. Datamaskinen kombinerer et lett og stilrent design med høy prestasjonsevne og lang batteritid samt fordelene som kommer med Googles økosystem. Med Chromebook 4 fortsetter Samsung satsningen på laptops i Norden etter lanseringen av de tre produktene i Galaxy Book S-serien som allerede er annonsert.

Samsung Chromebook 4 lanseres på det norske markedet i løpet av sommeren. Dette er den første av Samsungs Chromebooks som kommer tilbake til Norge og vil komplimentere den nylig lanserte Galaxy Book-familien, som består av Flex, Ion og Book S. Akkurat som produktene i Book S-serien gir Chromebook 4 brukerne høy prestasjon, stilrent design og lang batteritid i et nett format på rett over en kilo. Den passer perfekt for deg som vil ha en portabel, pålitelig datamaskin som gir mye verdi for pengene og med alle fordelene som kommer med Chrome OS.

Vi er glade for å kunne utvide utvalget av bærbare datamaskiner med Chromebook 4 på det norske markedet. Når vi nå gjør comeback satser vi utelukkende på bærbare datamaskiner med egenskaper som forbrukerne virkelig etterspør – de skal være tynne, lette, ha fint design, lang batteritid og prestere på høyt nivå, enten man vil bruke dem på jobb eller på fritiden. Med Chromebook 4 får brukerne dessuten tilgang på alle fordelene som Google programvare og økosystem innebærer, sier Fredrik Pantzar, leder for Connected Devices hos Samsung i Norden.

Uansett om du trenger støtte i arbeidet eller vil bli underholdt tilpasser Samsung Chromebook 4 seg din livsstil, både hjemme og på farten, sier Stefanie Witte, leder for Business & Operations, Chrome OS Norra Europa & DACH hos Google. Vi er glade for å, sammen med Samsung, kunne tilby det norske markedet Chromebooks raske, sikre og enkle manøvrering, og ser frem til samarbeidet videre.

Samsung Chromebook 4 har et elegant utseende som gir premium-følelsen. Den er eksepsjonelt slank, har 11,6 tommer stor skjerm og veier kun 1,18 kg, som gjør at den er lett å bære med seg uansett hvor du er på vei. Samsung Chromebook oppfyller Military Standard MIL-STD-810G som betyr at den oppfyller alle militære standarder som er bestemt av US Military. Disse måler motstand mot ekstreme temperaturer, dugg og støt. Samsung Chromebook tåler med andre ord å være med på skolen, i lunsjpausen, og i parken. Chromebook 4 har batteritid på 12,5 timer, så uansett om du surfer på internett, studerer, jobber eller streamer video, kommer du deg igjennom dagen uten å måtte tenke på lading.

Nye Samsung Chromebook 4 har 32 GB eMMC lagring, 4GB minne og den kraftfulle Intel ® Celeron® Prosessoren N4000 som gjør at du kan spare mer, gjøre mer og raskere. Takket være trådløs tilkobling via Gigabit Wi-Fi, kan du streame høyoppløselig video og overføre store filer raskt, noe som gjør at du kan konsumere innhold direkte. Datamaskinen har dessuten USB-C-port for økt prestasjon og for å kunne overføre filer raskere. Det gir hastigheter på opptil 5Gb per sekund, noe som betyr at du kan overføre for eksempel en høyoppløst video på et blunk. Du kan også koble din Chromebook 4 mot en 4K-skjerm for å vise videoer eller spille i Ultra HD.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Opplev fordelene med Google

Chromebook 4 gir deg alle fordelene med Chromebook: Etter en oppstartstid på et par sekunder kan du enkelt skape og samarbeide i Googles økosystem, ta del i alle favorittappene som Googles Playbutikk har å tilby og enkelt arbeide offline eller med ulike enheter. Med innebygd virusbeskyttelse og automatiske oppdateringer, har datamaskinen alltid den siste programvaren uten avbrytelser. Datamaskinen er også kompatibel med stemmestyring via Google Assistant, noe som gjør det enda enklere å interagere og få saker gjort. Sammen med Samsungs maskinvare får brukerne en Chromebook-opplevelse i toppklasse.

Tilgjengelighet

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Norge i begynnelsen av august. Anbefalt pris: 3.800 NOK.

Annonse