Samsungs bærbare datamaskiner i Galaxy Book-serien er nå i butikk

664
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/980×300.gif» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»980×300″ url=»info.varne.no» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Fra i dag er Samsungs nye PC-serie med Galaxy Book S, Galaxy Book Ion og Galaxy Book Flex å finne i butikk. Superlette datamaskiner med enestående batteritid selges i Samsungs nettbutikk og via Elkjøp.

I dag, 30. juni 2020 er det salgsstart for Samsung bærbare datamaskiner i Galaxy Book-serien. De nye datamaskinene, som kombinerer stilig design og lett chassis med høy ytelse og enestående batterilevetid, selges gjennom Samsungs nettbutikk og utelukkende via Elkjøp online og i butikk. Serien inkluderer superlette Galaxy Book S som bare veier 950 gram, kraftige Book Ion og Galaxy Book Flex med brettbar design i 360 grader og S-Pen. De to sistnevnte modellene har skjermer utstyrt med Samsungs QLED-teknologi, som gir sylskarp skarphet og perfekt fargegjengivelse selv i de lyseste miljøene. Ideell for arbeid eller studier i sommersolen.

– Vi er glade for å være tilbake i det nordiske PC-markedet, og Elkjøp, med sin sterke nordiske tilstedeværelse og ekspertise innen PC, er en åpenbar partner for denne lanseringen. Vi har høye forventninger til hvordan produktene vil bli mottatt i det norske markedet, sier Fredrik Pantzar, sjef for Connected Devices hos Samsung i Norden.

– Elkjøp har lenge solgt Samsungs produkter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett, TV, lydprodukter og apparater, og vi er nå glade for at Samsung velger å lansere sine datamaskiner også i Norden. Vi er stolte av å være den viktigste partneren for lanseringen og er sikre på at Samsungs datamaskiner vil bli verdsatt av kunder og innta en sterk posisjon i det nordiske markedet, sier Farshad Samsami. Nordisk Salgsdirektør hos Elkjøp.

Tre bærbare datamaskiner som flytter grensene og tar utvikling videre

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye PC-serien består av tre modeller. Galaxy Book S er en stilig og ultratynn datamaskin med en vekt på bare 950 gram, men en kraftig ytelse med 512 GB lagringsplass og batterilevetid på opptil 17 timer. Den har en 13” TFT LCD-skjerm med touch screen og en utendørsmodus som gir bedre detaljer selv i lyse omgivelser. I tillegg til 512 GB lagringsplass, har det også plass til et microSD-kort for å øke lagringsplassen til 1 TB om nødvendig.

Sølvfarget Galaxy Book Ion er en ultratynn PC med magnesiumchassis som holder datamaskinen kjølig. Den kommer i to størrelser, 15” og 13”. 13”-modellen veier i underkant av et kilo, og til tross for størrelsen har den en batterilevetid på opptil 22 timer. 15”-modellen veier bare 1,2 kg og kan utvides med ekstra minne og lagring. Begge modellene har QLED-teknologidisplay, som gir perfekt fargegjengivelse og høy detalj selv i de lyseste miljøene.

Galaxy Book Flex skiller seg ut med sin design med 360-graders hengsel, touch screen og S-Pen som gjør at den, i tillegg til en bærbar PC, kan fungere som en notisblokk, en overflate å tegne på eller som en flipboard for enkel visning av presentasjoner eller se film uten noen forstyrrende moment. Book Flex er også utstyrt med QLED-skjerm og har opptil 20 timers batterilevetid.

Alle datamaskiner i serien er produsert i Samsungs egne fabrikker, ofte med egenutviklede og spesiallagde komponenter. Galaxy Book Ion og Book Flex er utstyrt med 10. generasjons Intel® Core™ -prosessorer for intelligent ytelse samt industriledende Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) og Thunderbolt™ 3 for rask, fleksibel og enkel tilkobling. De introduserer også trådløs batterilading, som lar brukere lade sine andre Qi-kompatible enheter, for eksempel telefoner, trådløse hodetelefoner eller nettbrett, direkte på styreflaten. Alle datamaskiner er også utstyrt med fingeravtrykkslesere, slik at bare brukeren kan låse opp Galaxy Book ved å skanne fingeravtrykket.

Tekniske spesifikasjoner Galaxy Book S, Galaxy Book Ion 13” i5, Galaxy Book Ion 13” i7 & 15” og Galaxy Book Flex

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/mvpwnhrob6nwqhad3fgl.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»mvpwnhrob6nwqhad3fgl» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

[1]Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960-standarden.

[2] Faktisk batterilevetid varierer avhengig av bruk. Følgende tester inkluderte: Mobile Mark 2014 och Video Play. Test condition:

MobileMark2014: MobileMark2014 Productivity, MobileMark2014 (power plan), LCD Brightness-150nits, Airplane Mode On (WiFi AP connected), discharged by 0%, Monitor off after 5mins., KBD Backlit Off.Video Play(1080p): Movies&TV Full Screen, Local 1080p Video, Samsung Mode (power plan), LCD Brightness-150nits, Airplane Mode On (WiFi Off), discharged by 0%, KBD Backlit Off

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse