Sjekk dette håndtaket!

42
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/banner_kinoen.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»banner_kinoen» url=»fb.me/gamlekinoen» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Continental har utviklet et dørhåndtak, som gjør at det er enklere å åpne døren uten å ta på selve håndtaket – og dermed begrense faren for smitte av koronaviruset.

Continental er i Norge mest kjent som en dekkprodusent, men Continental er også en av verdens største teknologileverandører til bilindustrien. Da koronapandemien rammet verden reagerte den tyske teknologibedriften umiddelbart, og begynte å produsere hjelpemidler til sykehus verden over.

I Spania, for eksempel, begynte ansatte å produsere sertifiserte medisinske visirer fra sine egne hjem via 3D-printere. I Tyskland har det blitt produsert egne dørhåndtak, som gjør at man skal kunne åpne en dør enklere med armen – uten at man trenger å ta på dørhåndtaket. Også dette ble gjort ved hjelp av 3D-printere.

-Vi er stolte av våre ansatte, som ikke bare følger strenge smitteverntiltak når de jobber, men som har vist en enorm kreativitet for å hjelpe til under koronapandemien, sier Dr. Ariane Reinhart, HR-ansvarlig hos Continental i Tyskland.

På en Continental-fabrikk i Virginia i USA, som normalt sett lager utstyr til biler, har det nå blitt produsert over 6000 medisinske visirer hver eneste dag, som har blitt levert til lokale sykehus.

På Continentals hovedsete i tyske Hannover har det på rekordtid blitt produsert egne bårer med et spesiallaget belegg for å minske faren for dråpesmitte, og som brukes av midlertidige sykehus i området.

Til daglig jobber Continental med sin Vision Zero for at ingen skal dø i trafikken, men som en samfunnsbevisst aktør bruker de nå også sin kompetanse på andre områder.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse