Sjekk dette håndtaket!

623
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/banner_kinoen.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»banner_kinoen» url=»fb.me/gamlekinoen» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Continental har utviklet et dørhåndtak, som gjør at det er enklere å åpne døren uten å ta på selve håndtaket – og dermed begrense faren for smitte av koronaviruset.

Continental er i Norge mest kjent som en dekkprodusent, men Continental er også en av verdens største teknologileverandører til bilindustrien. Da koronapandemien rammet verden reagerte den tyske teknologibedriften umiddelbart, og begynte å produsere hjelpemidler til sykehus verden over.

I Spania, for eksempel, begynte ansatte å produsere sertifiserte medisinske visirer fra sine egne hjem via 3D-printere. I Tyskland har det blitt produsert egne dørhåndtak, som gjør at man skal kunne åpne en dør enklere med armen – uten at man trenger å ta på dørhåndtaket. Også dette ble gjort ved hjelp av 3D-printere.

-Vi er stolte av våre ansatte, som ikke bare følger strenge smitteverntiltak når de jobber, men som har vist en enorm kreativitet for å hjelpe til under koronapandemien, sier Dr. Ariane Reinhart, HR-ansvarlig hos Continental i Tyskland.

På en Continental-fabrikk i Virginia i USA, som normalt sett lager utstyr til biler, har det nå blitt produsert over 6000 medisinske visirer hver eneste dag, som har blitt levert til lokale sykehus.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På Continentals hovedsete i tyske Hannover har det på rekordtid blitt produsert egne bårer med et spesiallaget belegg for å minske faren for dråpesmitte, og som brukes av midlertidige sykehus i området.

Til daglig jobber Continental med sin Vision Zero for at ingen skal dø i trafikken, men som en samfunnsbevisst aktør bruker de nå også sin kompetanse på andre områder.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse