Telia lanserer Music Freedom for kunder med bedriftsabonnement

646
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_blog _builder_version=»4.4.8″ posts_number=»1″ include_categories=»11″ show_author=»off» show_date=»off» show_excerpt=»off» show_pagination=»off» hover_enabled=»0″][/et_pb_blog][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Nå kan kunder med bedriftsabonnement enkelt bestille Music Freedom, uten å belaste arbeidsgiver. Betalingen gjør de selv i Vipps. Dermed utfordrer Telia det tradisjonelle bedriftsabonnementet.

– Det skal ikke oppleves som begrensende å ha et bedriftsabonnement, og nå gjør vi det enda enklere for den ansatte å velge egne tjenester til sitt abonnement, uten at arbeidsgiver trenger å involveres, forteller Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – Nå kan de enkelt bestille tjenesten Music Freedom og legge abonnementstjenesten inn som fast betaling i Vipps. De kan like enkelt avbestille den igjen.

Med Music Freedom skilles dataen som brukes på å spille eller laste ned musikk ut, slik at den ikke spiser av den inkluderte dataen i abonnementet hver måned. Dermed kan man lytte til så mye musikk man ønsker i løpet av en måned, uten at det går utover datamengden som arbeidsgiver betaler for.

Tidligere har Music Freedom vært forbeholdt privatkunder, men nå er dette en mulighet også for de med bedriftsabonnement. Music Freedom er nå tilgjengelig for alle med både Telia Bedrift, Telia Click, Telia Smart Avtalepris og Telia Dobbel.

– Nå utfordrer vi det tradisjonelle bedriftsabonnementet og tar høyde for at folk også er privatpersoner når arbeidsdagen er over. Med Music Freedom kan også de med jobbtelefon nyte godt av tjenester utover det vanlige abonnementet som arbeidsgiver betaler, sier Hillestad.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vipps berømmer Telias ønske om å prøve nye betalingsløsninger for kundene:

– Med faste betalinger i Vipps blir det enda enklere å administrere abonnementene sine. Telia har vært tidlig ute med å teste nye betalingsløsninger for sine kunder, og de er blant de første innen mobilbransjen til å tilby faste betalinger, sier Vegar Heir, kommersiell leder i Vipps.

 

Slik fungerer Music Freedom:

  • Music Freedom er en tjeneste som gjør at du kan strømme musikk ubegrenset helt uten å bruke data.
  • Fungerer med Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack.
  • Strøm via musikkstrømmetjenestenes app eller nettside
  • Gjelder strømming av musikk og nedlasting av spilleliste
  • Music Freedom inkluderer bruk i EU/EØS-land, også Sveits, i tillegg til Norge
  • Tjenesten koster kr 49 per måned, og kan kjøpes med Vipps, via Telia Appen eller Min Side.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse