Nye Jaguar I-PACE 21MY

769
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/980×300.gif» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»980×300″ url=»varne.no» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Nye Jaguar I-PACE i Portofino Blue, nå med mulighet for raskere lading.

Helelektriske I-PACE: med nytt infotainment system, trefase lading, og oppdatert førerfokusert teknologi. 

Pivi Pro infotainment- system: viser deg nærmeste tilgjengelige ladestasjon, pris og estimert ladetid.

Raskere hjemmelading: Opptil 11kW (AC) vegglader, med mulighet for trefase lading.

Ytelse og rekkevidde: med en akselerasjon fra 0-100 km/h, på bare 4,8 sekunder, og en rekkevidde på opptil 470 km (WLTP)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppdaterte tilkoblingsmuligheter: Mulighet for tilkobling av to telefoner på samme tid.

Sikkerhetsteknologi: Et nytt 3D-kamera, og ClearSight speil, gir bedre oversikt rundt bilen.

Fører: Forbedret luft med PM2.5- filtrering, som fanger opp partikler og allergener og renser kabinluften. Nye I-PACE kan nå filtrere luften mens du lader, før kjøreturen.

Forbedet software-over-the-air: Alle oppdateringer, inkludert infotainment relaterte oppdateringer, batteristyring og lading, vil kunne utføres over- the- air. 

En klassevinner

Siden lansering, har Jaguar I-PACE vunnet mer enn 80 global priser, inkludert 2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year, og World Green Car. 

Nå tilbyr Jaguar I-PACE, vår Premium elektriske ytelses-SUV, et nytt og raskere infotainment- system, som gjør den smartere enn noen gang. Det nye Pivi Pro-infotainment systemet, inneholder forbedret EV-navigasjon, som viser føreren nærliggende ladestasjoner, tilgjengelighet, og pris.

I-PACE leveres nå med en 11kW standardlader, slik at kunder med tilgang til trefaset strømforsyning, kan oppnå betydelig raskere lading. En fullading med dette, tar nå bare 8,6 timer. Lader du på farten, vil en 50 kW lader tilføre opptil 53 km på 15 minutter, mens en 100kW lader vil gi deg opptil 127 km rekkevidde, på samme tid.

Nye Pivi Pro

Det nye infotainmentsystemet Pivi Pro, er høydepunktet i Jaguar I-PACE21MY. Med en 12,3 tommers høyoppløselig hovedskjerm, og en 10-tommers og 5-tommers øvre og nedre berøringsskjerm, er Pivi Pro spesiallaget for å gi føreren en engasjerende og intuitiv brukeropplevelse. Med bedre og raskere grafikk, inspirert av dagens smarttelefoner, er den enkel å bruke, og den oppdaterte prosessoren gjør den raskere ved oppstart. Funksjoner føreren bruker regelmessig, er nå også tilgjengelige gjennom hovedmenyen. Det oppdaterte navigasjonssystemet, gir føreren mulighet til å zoome inn og ut i kartet, akkurat som med en smarttelefon, og benytter seg av selvlæringsalgoritmer for optimalisert navigasjon og stemmegjenkjennelse. Pivi Pro-infotainmentsystemet gjør det enklere å benytte seg av offentlige ladenettverk, da den nå viser tilgjengelige ladestasjoner, pris, og estimert ladetid, for å nå din destinasjon. Systemet vil velge de ladestasjonene som gjør den totale reisetiden så kort som mulig. Pivi Pro vil også kunne oppgi estimert ladenivå ved ankomst.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/oukhr9mw4qxn06wetcg9.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»oukhr9mw4qxn06wetcg9″ hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Kommer med trådløs lading

I-PACE er nå tilgjengelig for trådløs lading av enheter som mobiltelefonen, på midtkonsollen. Den trådløse ladingen inkluderer også en signalforbedring, som sikrer bedre mottak og lyd for førerens samtaler. En smarttelefonpakke med Apple Carplay følger med som standard, og det samme gjør Bluetooth-teknologien som nå gir føreren mulighet til å koble til to telefoner samtidig. Smarttelefonpakken inkluderer også Android Auto som standard.

ClearSight

I-PACE er designet for å holde deg og din familie trygg, med det nye 3D kameraet, som gir en 360-graders oversikt av området rundt bilen. I kupeen er bakspeilet forbedret med ClearSight, som gir føreren uhemmet sikt, selv med tre passasjerer i baksetet. ClearSight benytter seg av et bakovervendt vidvinkel kamera. ClearSight kommer som ekstrautstyr på alle modeller av Jaguar I-PACE.

Nytt filtreringssystem

Det nye og forbedrede klimakontrollsystemet, gir energieffektiv oppvarming og kjøling av kabinen, med opptil fire soner, alle uavhengig av hverandre. Kabinluften har nå et filtreringssystem, som fanger opp partikler og allergener, og kan også benyttes før avreise.

Med nye fargevalg som Aruba, Caldera Red, Portofino Blue og Eiger Grey, er valgmulighetene større.

Jaguar I-PACE kan bestilles allerede nå, med estimert leveringstid i slutten av september. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse