I høst kan du gå i teateret hver helg i Haugesund

617
Annonse
[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/banner_kinoen.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»banner_kinoen» url=»fb.me/gamlekinoen» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Etter et annerledes år kan Haugesund Teater endelig presentere høstens program – en høst der vi virkelig får vist frem vår nye scene.  I tillegg til to hovedforestillinger etableres to nye konsept: Teatersalong og LilleLørdag. 

Høsten 2019 flyttet teateret til gamle E-Verk ved Smedasundet, og skapte en helt egen scene, HAUT scene. Nå er høstens program klart, og hovedforestillingen blir en komedie om et system flere av oss har fått mer inngående kjennskap til denne våren. 

 

Kafka på NAV 

Kafka på NAV er en nyskrevet, absurd komedie skrevet av Henriette Vedel og den utflyttede Karmøybuen Leiv Arne Kjøllmoen. 
Hva stykket handler om vil du tidsnok få vite, når det blir din tur i køen. Du vet – prosessen må gå sin gang. 

Premiere: 1.oktober. Av Kjøllmoen/Vedel

Artikkelen fortsetter under annonsen

 

UBÅT

UBÅT, forfattet og regissert av Gunnar Eiriksson, hadde sin urpremiere på HAUT scene 18.juni. Til høsten settes barneforestillingen med klima som bakteppe, opp igjen på Byscenen i Haugesund. Stykket skulle spilles over flere uker i april, men med utsettelsen måtte vi se oss om etter alternative spillesteder. Valget falt på Byscenen, to kvartaler opp, men ubåten er den samme!

Nypremiere: 7.november. Av Gunnar Eiriksson

Fant på i Farta

Fant på i Farta, vårt improvisasjonsteater for barn, hadde premiere 22.februar på HAUT scene. Forestillingen skulle etter planen spilles en lørdag i måneden frem til jul, men fikk kun spilt to utsolgte forestillinger før lock-down. Til høsten starter vi opp igjen, med forestillinger en lørdag i måneden! 

Teatersalong

Vårt nye konsept, Teatersalong, er for deg som ønsker en kulturell opplevelse i behagelige omgivelser. Konseptet vil bli et gjentakende og svært så eksklusivt fenomen både i høst og i årene fremover.

Vi kjører på med to teatersalonger i år. 

Først ut er skuespiller og musikalartist Lars Henrik Aarnes, som har spilt store roller i en rekke oppsetninger. Lars Henrik står også på scenen for Haugesund Teater i 2021, på en hittil hemmelig storsatsing. 

Vår andre teatersalong blir «Fire begravelser og et bryllup – deluxe edition». I 2018 sto teatersjef Morten Joachim på scenen i en utsolgt storsal i Festiviteten. Stykket som skulle spilles var hans i aller høyeste grad personlige monolog «Fire begravelser og et bryllup». 24.oktober settes stykket opp igjen, med ekstra materiell og musikk, på HAUT scene. 

LilleLørdag

Vi vet at Haugalendinger liker quiz. Og vi vet at dere liker å le. Hva er da bedre enn quiz ispedd litt humor?
Med Kaptein Lars i spissen vil skuespillerensemblet lose oss gjennom kvelden. Kaptein Lars beskriver det selv som «en blanding av show og quiz». Baren er åpen både før og etter showet. Velkommen til en uhøytidelig onsdagskveld på Haugesund Teater!

Spilles en onsdag i måneden i hele høst, med premiere 16.september

Mer informasjon om forestillingene, samt billetter, finner du på haugesundteater.no

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Annonse