ASUS lanserer nye ZenBook 14 (UM425 / UX425) med AMD og Intel opsjoner i Norge

878
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/980×300.gif» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»980×300″ url=»info.varne.no» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

ZenBook 14 er verdens tynneste 14-tommers bærbare PC med komplette I/O-porter, drevet av 10. generasjons Intel Core CPU eller de helt nye 4. gen AMD Ryzen CPU-er. Den har et redesignet kant-til-kant tastatur, NanoEdge-skjerm og har en ombygd tilkoblingsgruppe med USB-C-lading, DisplayPort og Thunderbolt 3 * samtidig som den har USB-A, MicroSD og en HDMI i full størrelse.

Nøkkelpunkter

  • Skjerm og design: 14 » NanoEdge-display på 400 nits, et tastatur med en ny kant-til-kant-design sammen med ErgoLift-hengsel og en 33% større pekeplate med NumberPad 2.0-funksjon
  • Velg ytelse: Den nye ZenBook 14 er for første gang tilgjengelig med de nyeste CPU-ene fra både AMD og Intel, inkludert Intel Iris Plus eller AMD Radeon-grafikk
  • Den beste brukeropplevelsen: Full tilkobling med fullt utstyrt USB-C (Thunderbolt 3 *), full størrelse HDMI, USB-A, MicroSD, WiFi 6, Windows 10 med ASUS PURE og inkludert USB-C til 3,5 mm adapter
  • Utrolig batterilevetid: 67wh batteri for opptil 22 timers batterilevetid og Easy Charge-funksjonen for praktisk lading fra et bredt spekter av standard USB-C-ladere

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/vxwto9iaqcmdtcfje0ss.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»vxwto9iaqcmdtcfje0ss» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Skjerm og design

ZenBook 14 har et lyst firsidig NanoEdge-skjerm, med slanke rammer som skaper 90% skjerm-til-kroppsforhold for en mer oppslukende seeropplevelse. FHD-skjermen er ASUS sin lyseste 14″ til nå, på 400 nits.

Den nye ergonomiske tastaturutformingen øker størrelsen på tastaturet for en mer komfortabel skriveopplevelse. Det skaper også plass til et ekstra sett med nyttige funksjonstaster på høyre side av tastaturet. For maksimal skrivekomfort, vipper det presisjonsutviklede ErgoLift-hengslet tastaturet automatisk til en optimal skrivevinkel når lokket åpnes. Dette skaper også plass under den bærbare datamaskinen for ekstra luftstrøm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For enkel innføring av data, er det den produktivitetsforbedrende ASUS NumberPad 2.0. Dette er en stor dobbeltfunksjons berøringsplate med et integrert LED-opplyst numerisk tastatur i full størrelse. Bare trykk på ikonet på pekeplaten, så slår den digitale nummerputen på og av.

Pekeplaten på ZenBook 14 har fått en økning på 33% i størrelse sammenlignet med tidligere ZenBook 14 (UX433).

Et integrert infrarødt kamera (IR) plassert på toppdekselet gjør passordfri ansiktsinnlogging raskt og enkelt med Windows Hello. Det fungerer også i svake lysforhold, så tilgang til ZenBook 14 er enklere og raskere enn noen gang i noe miljø.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/wtmcmhvkqf3rohmjltov.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»wtmcmhvkqf3rohmjltov» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Velg ytelsen din

ZenBook 14 lanseres med både AMD og Intel. Dette er en unik mulighet for brukeren å velge hvilken CPU som passer deres spesifikke arbeidstype.

ZenBook 14 utnytter kraften fra de siste tiende generasjon Intel Core-prosessorer – helt opp til Core i7-serien. Disse prosessorene gir raskere, jevnere og mer responsiv ytelse enn forrige generasjon, og de er sammenkoblet med Intel Iris Plus-grafikk for å hjelpe brukerne til å rase gjennom daglige oppgaver.

ZenBook 14 lanserer også med den nye 4. generasjons AMD-prosessoren, opp til Ryzen 7 4700U 8-kjerne. Disse prosessorene leverer raskere, jevnere og mer responsiv ytelse enn forrige generasjon, og de er sammen med AMD Radeon-grafikk for å få brukeren gjennom arbeidsmengden på et øyeblikk.

ZenBook 14 er tilgjengelig med opptil 32 GB 3200 MHz LPDDR4x RAM og opptil 1 TB PCIe SSD.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/jcjuphiytvpnq2aenydm.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»jcjuphiytvpnq2aenydm» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Den beste brukeropplevelsen

ASUS har gjort en større ombygging av den nye ZenBook 14-lineupen for å oppnå de beste tilkoblingsmulighetene i markedet med fullt utstyrt USB-C inkludert USB-C-lading, DisplayPort og Thunderbolt 3 *. For en slik ultratisk design er det unikt å tilby omfattende I / O-funksjoner, inkludert HDMI-, USB-A-porter i full størrelse og en microSD-kortleser. Dette er verdens tynneste 14-tommers bærbare datamaskin som tilbyr en slik omfattende og allsidig tilkobling. I tillegg har ZenBook 14 den nyeste WiFi 6 (802.11ax) for å avrunde spesifikasjonen for en suveren allroundytelse i tilkoblingsmuligheter. Denne ypperlige I / O-en skaper en optimal opplevelse for en mobil-, stasjonær- eller arbeidskontor fra hjemmekontor der ekstra skjermer og en høy ytelses Internett-tilkobling er viktig.

På grunn av det utrolige tynne chassiset og de mange portalternativene, var det ikke plass til å også inkludere en 3,5 mm port med den relativt store DAC-enheten på innsiden. ASUS har derfor inkludert en USB-C til 3,5 mm adapter i esken, for ikke å ekskludere brukere som kablet tilbehør. ZenBook 14 leveres med Microsoft Windows 10 og ASUS PURE, som er en litt trimmet versjon, et rent operativsystem uten bloatware eller forstyrrelser.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/a4x1umrjpm4lnkwqsane.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»a4x1umrjpm4lnkwqsane» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Utrolig batterilevetid

I et så tynt chassis har ASUS klart å passe inn et 67wh litium-polymerbatteri i opptil 22 timer batterilevetid.

ZenBook 14 støtter også den nye ASUS USB-C Easy Charge-funksjonen, som lar den lades praktisk fra et bredt spekter av standard USB-C-ladere. Det gjør det mulig for brukere å glede seg over ultrahurtig lading med hvilken som helst USB-C Power Delivery-sertifisert lader, for eksempel den medfølgende 65-watt-laderen, eller lade med lavere hastigheter når stikkontakter ikke er tilgjengelige ved bruk av flyladere, eller bærbare ladere som strømbanker. USB-C Easy Charge kan ta frustrasjonen bort fra å reise på steder med begrenset strømforsyning.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/s2phupt1runjl59jtff6.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»s2phupt1runjl59jtff6″ hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Pris og tilgjengelighet

ASUS ZenBook 14 (UM425) og ASUS ZenBook 14 (UX425) i fargevalget Pine Grey er tilgjengelig hos norske forhandlere nå med levering av alle konfigurasjoner i løpet av de neste to ukene. ZenBook 14 er tilgjengelig i flere konfigurasjoner og veiledende pris starter på 12.499,-.

* Thunderbolt 3 er tilgjengelig i UX425-konfigurasjonen. Begge konfigurasjonene tilbyr fullt utstyrt USB-C med lading og DisplayPort.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse